1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Active.iso - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kajman123, Lipiec 15, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kajman123

    kajman123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam nagrałem Active.ISO na płyte DVD+r DL i czyta mi to w konsoli jako film.Nie wiem czy to tak ma być czy jakoś źle to nagrałem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. daniel12949

    daniel12949 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Stalowa Wola
    nie lepiej ci patchowac gry zamiast nagrywac plztke active.iso
     
  4. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    A nagrałeś według poradnika na forum ? Może nie masz ix 1.6 lub 1.61 tylko inne ?
     
  5. kajman123

    kajman123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jak mam przeróbke iXtreme 1.61 to muszę patchować gry lubo odpalać przez Active.iso?
    Tak nagrałem według poradnika
     
  6. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Jak masz 1.61 to tylko sprawdzasz w abgx czy z grą wszystko OK i nagrywasz . Nie potrzeba nic paczować .
     
  7. kajman123

    kajman123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. Gryzek

    Gryzek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    182
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krobia
    Wygląda na to, że wszystko wyjaśnione. Temat zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum