1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

activite.iso Co i jak ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez feli, Maj 23, 2011.

  1. feli

    feli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chciałbym dokładniej się dowiedzieć co to takiego activite.iso, skąd ściągnąć, jak nagrać na płytkę i ile miejsca na płycie zajmuje. Z góry dziękuję za pomoc ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Taki oszukańczy program , który okłamuje konsole , że gra w którą chcesz zagrać ma właściwy wave dla twojej przeróbki.
    Ściągnąć możesz z mojej sygnatury , nagrać normalnie jak gre z obrazu , zajmuje 2 mega po nagraniu na płyte 300 , ale i tak musisz go nagrać napłytę DL.
    Co do ilości miejsca mogę się mylic , bo pisze z głowy , ale to i tak bez znaczenia.
     
  4. feli

    feli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dobrze, w paczce jest tylko plik .iso. Jak teraz go nagrać skoro nie ma .dvd ? Utworzyć ?
     
  5. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Nie , daj w ClonieCD "Nagrywanie pliku z obrazem płyty na CD" i tyle.
     
  6. feli

    feli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nagrałem, odpalam na konsolce ... włączył się jakby film z napisami. Wyjmuję płytkę, wsadzam grę i nic... Coś robię źle ?
     
  7. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    No , ale my nic nie wiemy co ty tam masz. Jaka przerobka , jaki dash , jaką grę chcesz odpalić??
    Wygląda na to , że activite.iso nagrałeś poprawnie , ale dalej to z fusów niestety nie wywróżymy ;-)))))))
     
  8. feli

    feli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przeróbka odpala gry wave 3 bez activite, ale że mam kilka nagranych na inne wave a też bym pograł...
    Co do dash, mam problem ze sprawdzeniem ;/ nie mogę znaleźć ^^
    Chcę odpalić między innymi Fight Night Champion
     
  9. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Jest to gra z marca br więc pewnie wymaga 12611 , albo już 12625 , a dasha sprawdzasz ustawienia - informacje o konsoli/systemie.



    EDIT down
    To jakiego masz dasha w końcu? Znajdziesz tam gdzie było activite.iso. TYLKO NIE TEN NAJNOWSZY!!!!
     
  10. feli

    feli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Więc muszę zrobić aktualizacje dasha tak ? Jakiego mam wgrać żeby przeróbka się nie usunęła ? I skąd pobrać ?
     

Poleć forum