1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aczki z PC na Xbox'a 360??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bladerek, Maj 31, 2010.

  1. Bladerek

    Bladerek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziś grałem sobie w Burnout Paradise (mniejsza ;D) i chciałem zobaczyć gry u pewnego gościa. Przeglądam, przeglądam a tu nagle Gta 4 PC 5G miał tam jeszcze gta 4 na x'a i pare innych gierek. I teraz moje pytanie. O co tu do jasnej ciasnej chodzi?!:confused::confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maka2020

    maka2020 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Systemy Games for Windows Live i Xbox Live są ze sobą ściśle związane. Na gamertagu z GfwL możesz utworzyć konto na Xbox Live. Tak właściwie to jest jedna wielka usługa działająca na dwóch platformach (PC i X360). A więc osiągnięcia z obu platform są zapisywane pod jednym gamertagiem.
     
  4. Bladerek

    Bladerek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wielkie dzięki : ) to teraz lece grać w GoW na PC :D a i jeszcze jedno pytanko, a mianowicie w GoW 2 jest aczek aby przejść misję w GoW 1 i odblokowuje mi on postać w GoW 2 (zamotałem : P) a więc:czy jeżeli odblokuje aczka na PC to odblokowuje mi dodatkowe rzeczy w grze na xbox 360? z góry dzięki! : )
     
  5. Koxus

    Koxus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    um...

    Sprawdz to się przekonamy :)
    ale moim zdaniem nie :)
     
  6. maka2020

    maka2020 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na 99% nie, bo odblokowanie czegoś w grze to zmiana jakichś plików, a tego osiągnięcia nie robią. Ale mogę się mylić.
     
  7. NikoBellic91

    NikoBellic91 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    2891
    Polubienia:
    691
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tokyo
    Niestety na pewno nie.
     
  8. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    na pewno nie bo grajac na konsoli mozesz odblokowac rzeczy tylko na konsole co idzie rowniez w druga strone. nie uwazasz ze w ten sposob by bylo zbyt latwo? :DD kazdy na piecu by sobie wszystko odblokowywal :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum