1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Adapter do X360?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 4Fun, Styczeń 8, 2011.

  1. 4Fun

    4Fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    196
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam Was Wszystkich Serdecznie Jestem Tutaj Nowy! :D
    Mam takie jedno małe pytanko, czy do xboxa musi być tylko i wyłącznie ten Adapter z MS czy może być inny np. Ten? lub inny?
    Z góry dziękuję!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mateusz1167

    mateusz1167 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Oj, wydaje mi się, że musi to być ten z MS, ale nie jestem pewny poczekaj na wypowiedź innych, na 90% ten z MS pozdro
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  5. 4Fun

    4Fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    196
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    A czy jest jakaś inna możliwość, aby nie ciągnąć kabli do drugiego pokoju?
     
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nie
     
  7. Sir Dejv

    Sir Dejv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza.
    Prosta sprawa - Adapter z M$ albo kabel ethernet.
     
  8. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja miałem taki sam problem już wolałem pociągnąć kabel żebym nie miał problemu z zasięgiem
     
  9. 4Fun

    4Fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    196
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie trzeba, wystarczy 1 router który nadaje internet+ podłączenie 2 który odbiera tryb klient.
     
Wczytywanie...

Poleć forum