1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

adapter hdmi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez NewBiee, Marzec 25, 2012.

  1. NewBiee

    NewBiee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wiem tłumaczyłem już ale zawsze mi ludzie podają nie to ;p

    potrzebuje przelotke hdmi do xboxa w którym nie ma hdmi. problem polega na tym brak hdmi w x-ie a w tv braj chinchy :)


    sorrry za pismo ale pisze na szybko daje też zdjęcie jak ma to prowizorycznie wyglądać

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    To nic nie pomoże. Skoro nie masz hdmi to nic nie wykombinujesz. To tak jakbyś chciał do rury o średnicy 5 cm dać przejściówkę na 10cm. Obawiam się, że takie coś nie istnieje
     
  4. marcinek74-10

    marcinek74-10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie lepiej component?
     
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Kup sobie przejściówkę EURO-CHINCH i tyle.
     
  6. NewBiee

    NewBiee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale na euro obraz wygląda tragicznie
     
  7. jtkw

    jtkw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Pisałeś przecież, że w xbox'ie nie masz hdmi to lepszej jakości obrazu nie otrzymasz. Z pustego nawet Salomon nie naleje.
     
  8. NewBiee

    NewBiee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    euro obsługuje 480p a component 1080i .. wiec różnica jest duza. na euro obraz jest troche taki pixelowaty
     
  9. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    ale z konsoli BEZ hdmi lepszej jakosci nie bedzie mial niz component badz EURO
     
  10. NewBiee

    NewBiee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak ale tu nie chodzi o jakość .... a pozatym euro ma gorszy obraz niz component
     
  11. Koczek

    Koczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kowala
    Telewizor z VGA ?
    Najlepiej wlasnie component albo kabel VGA oryginalny
     
  12. NewBiee

    NewBiee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    telewizor led 3d samsung bez złączy chinch same hdmi ;p
     
  13. barnej7

    barnej7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hdmi wcale nie zapewnia lepszego obrazu.
     
  14. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    to nam sie ekspert wypowiedzial, na jakiej podstawie tak twierdzisz? bo moze na monitorze albo telewizorku 20 calowym roznicy nie widac, ale na plazmie albo duzym lcd tak, i to znaczaca na hdmi
     
  15. barnej7

    barnej7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na LCD 37 cali rozniczy nie widze,
     
Wczytywanie...

Poleć forum