1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

adapter IDE > USB

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rafał Jasłowski, Listopad 12, 2013.

  1. Rafał Jasłowski

    Rafał Jasłowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa, Poland
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Jak przeróbka...Czy dysk będzie wpięty pod RGH ? Jeśli tak to będzie widziało cały dysk, jeśli oficjalny soft konsoli to tylko 32Gb. Oczywiście należy pamiętać że takie przejściówki to loteria i do momentu jak nie kupisz i nie sprawdzisz to nie będziesz widział.
     
  4. Rafał Jasłowski

    Rafał Jasłowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa, Poland
    Tak, jest RGH. Czy ktoś już to testował?
     
  5. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Testował? U mnie to działa już ze 2 i pół roku pod X (od tego czasu mam X z JTAG), a ogólnie to zakupiłem ją w 2009 roku i chodzi po dziś. Spotkałem się równierz z opiniami negatywnymi (palą się zasilacze), lecz kto wie co oni tam podłączali. U mnie działa od 4 lat , podpinane miała z ponad 10 różnych HDD i no problem.
     
  6. Jenerał

    Jenerał Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2013
    Posty:
    136
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Też mogę potwierdzić że to działa. Mam to samo podłączone do ps3 i xboxa i działa wyśmienicie :)

    Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum