1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Adapter kart SD USB - Czy coś z tego będzie ?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez solisie, Lipiec 21, 2014.

  1. solisie

    solisie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2014
    Posty:
    94
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam.

    Posiadam taki sobie adapter do kart sd pod usb. Przydał się do nawigacji :)
    [​IMG]
    Czy po włożeniu karty do adaptera i podłączeniu go x360 będzie go odczytywał i będzie można z niego normalnie korzystać jak z pendrive ? Konsola oczywiście z rgh :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak, byle by nie był za wolny..
    Sprawdź sobie, co Ci szkodzi ?
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No karty sa wolne, wiec nie jest to zalecane
     
  5. solisie

    solisie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2014
    Posty:
    94
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Adapter czy karty są wolne ? :D Co się stanie jeżeli karta lub adapter będzie za wolny(a) ?
     
  6. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wyskoczy komunikat jak dostosujesz go pod x`a że pamięć jest za wolna i nie spełnia wymogów.....
     
    1 osoba to lubi.
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Gry będą sie odczytywać
     
  8. solisie

    solisie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2014
    Posty:
    94
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Można sformatować w fat32 ? Jakoś nie bardzo widzi mi się konfigurowanie w nxe.
     
  9. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    I tak będziesz musiał go skonfigurować w nxe aby ci działał

    Wysłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie bedzie musial, on chce odpalac fry z tego. Wystarczy fat32
     
  11. solisie

    solisie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2014
    Posty:
    94
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czyli wystarczy, że sformatuje w fat32 i będzie normalnie wykrywalny w fsd ? A czy po sformatowaniu karta będzie się nadawać do telefonu czy już tylko do xboxa ?
     
  12. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dokładnie tak.
     
  13. solisie

    solisie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2014
    Posty:
    94
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A jak z telefonem ? ;/
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie rozwalaj mnie. Zapomnij tak szybko jsk pomyślałeś
     
  15. cpl

    cpl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co do karty w telefonie to zalezy jaki masz telefon, jaki rom, rootowany? U mnie działa w telefonie na fat32 na ntfs nie bedzie dzialac.

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  16. solisie

    solisie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2014
    Posty:
    94
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Telefon nie rootowany.
     
  17. cpl

    cpl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bedzie problem bo nie bedziesz mial wszystkich opcji w recovery. A co chcesz miec na tej sd do telefonu. I nie wiem jaki system plikow jest w xboxach wiec duzo Ci nie powiem. Próbuj zawsze backupa mozesz zrobic ;P

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  18. solisie

    solisie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2014
    Posty:
    94
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Karta SD tylko w fat32 bo mam RGH. A na karcie głównie zdjęcia.
     
  19. cpl

    cpl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zalezy jak konsola widzi foldery. Bo jak nie bedzie sie gryzlo to bez problemu powinno dzialac. Ja mam o tyle problem ze mam Androida 4.4.2 i ja nie moge plikow gier miec na sd bo jest bug i nikt z 4.4.2 praktycznie nie moze wrzucac obb i data na karte sd. Spróbuj a sie dowiesz ;)

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum