1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Adapter USB do Liteon ihas124b jaki?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez mixiu360, Grudzień 3, 2011.

  1. mixiu360

    mixiu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam kupiłem nagrywarkę liteon ihas124b i chcę ją podłączyć do laptopa przez port USB.Proszę o pomoc w sprawie wyboru sprzętu żeby wszystko działało(flash Ixtreme Burner Max oraz nagrywanie gier ).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. raflen

    raflen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    LDZ
  4. Melvin.FoX

    Melvin.FoX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Czyli zwykly noname i hula :) w poniedzialek zdam relacje jak i co :p
     
  5. chudi94

    chudi94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mysłowice
    Dokładnie też mam taki adapter, nagrałem już około 6 płyt i wszystko działa :D
     
  6. mixiu360

    mixiu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak działa na tym adapterze to super.Bałem się że mógłby sobie nie poradzić i zniszczył bym płyty :D
     
  7. jaho2000

    jaho2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    działa wsio Tylko prędkośc 2.4 i daje rade :)
     
  8. antonio350

    antonio350 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. chudi94

    chudi94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mysłowice
    Ja nagrywam na płytach platinum z prędkością 4 bo 2,4 się nie da :D
     
  10. Melvin.FoX

    Melvin.FoX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kupilem cos podobnego. Jakosc wykonania pozostawia wiele do zyczenia (w szczegolnosci zasilacz - wtyk do drugiego kabla jest tak luzno ze nie mozna ruszac calosci aby nie wyskoczyl) natomiast w pelni spelnia swoje zadanie - podlaczasz do komputera i uzywasz napedu. Wypalona pierwsza plytka XGD3 i hula az milo :) plytki Verbatim MKM003 predkosc 2,4x.
     
  11. mixiu360

    mixiu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. Melvin.FoX

    Melvin.FoX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wyglada dosc solidnie i z tych zdjec wykonanie wydaje sie dosc dobre. Pytanie jak to wyglada jak sie to wezmie faktycznie do reki :p
    Ogolnie ten adapter, ktory ja kupilem (podobny do tych, co pokazali koledzy powyzej) sprawdza sie swietnie. Jedyny mankament to luzna wtyczka przy zasilaczu. Wiadomo - nie mam podpietego tego napedu 24h a jedynie jak cos chce wypalic dlatego musze uwazac - podlaczam wszystko, nagrywam i staram sie, aby nie ruszac kompa ani napedu.
     
  13. wert969

    wert969 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Być może wadliwy adapter.
    Spróbuj nagrać na innym komputerze. Jeśli problem będzie ten sam - wina leży po stronie adaptera.
     
  15. wert969

    wert969 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miałem okazje tylko na chwile podłączyć nagrywarkę pod innego laptopa i z tego co widziałem adapter też rozłączało, będę musiał to dokładniej sprawdzić. Dam znać jak poszło.
     
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Adapter lepszej jakości albo PC z wyjściem Sata na płycie głównej.
     
  17. wert969

    wert969 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zareklamował adapter w sklepie. Zamienili mi jedynie sam adapter a kable i zasilacz pozostały te same. Problem ustąpił :). dzięki za pomoc
     
  18. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    no to teraz czas na zasilacz :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum