1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

adapter wifi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez patryk147369, Czerwiec 25, 2010.

  1. patryk147369

    patryk147369 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam pytanie mam komputer na dole w salonie (internet radiowy) a swoj pokoj mam na gorze pietro wyzej i mam pytanie czy ten odbiornik wifi wylapie mi internet czy musi stac prostoliniowo do komputera pudlo? ;P
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. biskent00

    biskent00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Czerniejewo/Gniezno
    jaki masz router ?
     
  4. patryk147369

    patryk147369 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie wiem mam takie czarne cos ale czy to jest router to nie wiem ma jedno wejscie antenowe ktore idzie do anteny na zewnatrz i 5x chyba wejsc takich jak ma wejscie kabel ethernet .Na przodzie napisane jets Technik Lan
     
  5. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    Wyłapie chociaż jak masz bardzo grube ściany (sufit) to możesz mieć gorszy sygnał i co za tym idzie lagi. Też to przerabiałem.
     
  6. patryk147369

    patryk147369 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to bede chyba zmuszony do kupienia z 30 m kabla thernet i bede targac ;d a sufit to nie wiem ile grubosci ma ale nie jest chyba az tak gruby.
     
  7. biskent00

    biskent00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Czerniejewo/Gniezno
    A dokładna nazwa jego model czy cos? Raczej Ci połączy ale mozesz miec lagi , podłącz klocka na dole przy tv kablem LAN na czas gry w sieci ;]


    A nie mogl byś przenieśc routera do swojego pokoju?
     
Wczytywanie...

Poleć forum