1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Adapter Xbox 360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez badariel, Sierpień 30, 2013.

  1. badariel

    badariel Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pytanie czy istnieje możliwość podłączenia xboxa 360 pod laptop?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dadas1122

    dadas1122 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    84
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale w jakim celu chcesz go podłączyć??? xbox przerobiony?
     
  4. pabllopl

    pabllopl Banned

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Puławy
    pewnie laptop mialby sluzyc jako monitor a wiec jesli tak to nie ma takiej mozliwosci
     
  5. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Jak nie wiesz, to czemu się wypowiadasz :)?
     
  6. badariel

    badariel Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak chciałem laptop wykorzystać jako telewizor, i nie ma żadnej przejściówki usb-hdmi czy czegoś podobnego?
     
  7. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Masz taką możliwość jeśli w lapku masz wejście IN na np HDMI/DVI. Jeśli nie ma nic z oznaczeniem IN to zapomnij nie istnieje taka możliwość.
     
Wczytywanie...

Poleć forum