1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Adapter

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Lysy1, Czerwiec 19, 2013.

  1. Lysy1

    Lysy1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2013
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam co to za adapter?
    I czy mogę nim podłączyć x360 do głośników komputera?
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    mi to wygląda na trójnik, do głośników pc podpinasz (tylko bez żółtego) takie kable:
    [​IMG]

    bez problemu będzie działać ale jak masz konsolę na hdmi podpiętą kup takie coś:
    [​IMG]
     
  4. Lysy1

    Lysy1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2013
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli ten adapter jest dobry bez problemu podłącze i będzie dźwięk?
     
  5. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  7. Lysy1

    Lysy1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2013
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli tym nic nie podepnę?

    Ale jak ty to nazwałeś w tym trójniku z tyłu są wejscia na chinch a z przodu wejscie na głośniki.

    Więc jak tym podłączyć dzwięk?


    Proponuję nie pisać jednego posta pod drugim i zapoznać się z opcją 'edytuj'..TigraTeam
     
  8. viscaelbarca

    viscaelbarca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    dolny śląsk
    podłączysz. sam takie cos kupilem i działa. obraz mam podłączony pod hdmi , analogowy kabel podpiety tez mam jednoczesnie, 2 czincze od audio wsadzasz w przejsciowke i mozesz podłączać głośniki ,tylko oczywiscie nie zrobisz 5.1 dzwieku ,ja mam podpiete logitechy x-530 i jest git :) za przejsciowke zaplacilem niecałe 2 zl chyba :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum