1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AGBX 360 GUI i mały problem!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez denny1233, Grudzień 9, 2011.

  1. denny1233

    denny1233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Jestem tu nowy i zielony więc proszę o wyrozumiałość!!!
    Mam problem z programem w/w puściłem pes'a 12 przez ten program , wypaliłem płyte i wszystko OK.
    Chciałem puścić przez program jeszcze CoD'a MW3 i AC-R i wyskakuje mi taki błąd

    Checking for upades to GameNameLookup.csv and agbx360.dat...
    Server file GameNameLookup.csv no newer than local file - not retrieving
    Server file agbx360.dat no newer than local file - not retrieving

    ERROR: E:\Gry\assassins_creed_rev.iso isn't recognized as an XBOX 360 ISO or Stealth file!

    Press any Key ...

    Mam LT 2.0
    Prosze pomóżcie !!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jest to błąd całkowicie normalny :) Wypal bez przepuszczania przez ABGX360 i będzie działać. Dlaczego taki błąd pewnie zapytasz, ponieważ abgx narazie nie obsługuje gier z nowym zabezpieczeniem XGD3 a gry które podałeś je mają. Jak wyjdzie nowy ABGX360 1.0.6 to będzie można przepuścić obraz z XGD3 przez niego narazie nie idzie i wypala się bez przepuszczania, jak masz LT+2.0 to będzie działać
     
  4. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    O ile nie mam pobranych nowych tablic dae.bin .
     
  5. denny1233

    denny1233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Więc wypalam , Oczywiście płyta Verbatim , nagrywam IMGBURN'em po nagraniu napisze czy pomogło!!
     
  6. denny1233

    denny1233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety Wyskakuje Komunikat:

    Nie można odczytać płyty.

    źle nagrywam czy coś czy to wina przerabiającego konsole ??
    Pomocy!!!j
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Taki komunikat jest gdy nie ma LT+2.0, a jest ono potrzebne aby odtwarzać gry z XGD3... A zmieniłeś LayerBreak w IMGBurnie ?
     
  8. denny1233

    denny1233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprawa sie wyjaśniła zła nagrywarka kupiłem LiteOn'a , przerobi się go i zobaczymy...
    Dzięki za pomoc
     
  9. Kak-tus

    Kak-tus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    A, A
    Tylko daj znać czy po wymianie nagrywarki pomogło :)
     
  10. denny1233

    denny1233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przerobiłem napęd i nagrałem płyte i nic nie dało nie wiem dlaczego , dajcie jakiś poradnik do nagrywania gier z zabespieczeniem xgd3 bo może źle nagrywam te gry
    Pozdro.
     
  11. michuplwlkp

    michuplwlkp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    konsola pokazuje błąd "nie można odczytać płyty" bo niestety dae.bin został zmieniony po cichej aktualizacji ze strony Microsoft i w tym tkwi problem; swoją drogą - prawdopodobnie oflagowałeś sobie konsolę.
     
  12. denny1233

    denny1233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy LT +3.0 jakoś mnie uratuje jak wyjdzie? i czy można jakoś wgrać lt'ka nowego jak wyjdzie , bo mi z Gdańska w komisie wgrywali
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. katorr
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    121
  2. mati21222
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    425
  3. waski88
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    341
  4. barv
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    652
  5. ILCZYN
    Odpowiedzi:
    14
    Wyświetleń:
    2136

Poleć forum