1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AGBX 360 GUI i mały problem!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez denny1233, Grudzień 9, 2011.

  1. denny1233

    denny1233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Jestem tu nowy i zielony więc proszę o wyrozumiałość!!!
    Mam problem z programem w/w puściłem pes'a 12 przez ten program , wypaliłem płyte i wszystko OK.
    Chciałem puścić przez program jeszcze CoD'a MW3 i AC-R i wyskakuje mi taki błąd

    Checking for upades to GameNameLookup.csv and agbx360.dat...
    Server file GameNameLookup.csv no newer than local file - not retrieving
    Server file agbx360.dat no newer than local file - not retrieving

    ERROR: E:\Gry\assassins_creed_rev.iso isn't recognized as an XBOX 360 ISO or Stealth file!

    Press any Key ...

    Mam LT 2.0
    Prosze pomóżcie !!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2737
    Polubienia:
    623
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jest to błąd całkowicie normalny :) Wypal bez przepuszczania przez ABGX360 i będzie działać. Dlaczego taki błąd pewnie zapytasz, ponieważ abgx narazie nie obsługuje gier z nowym zabezpieczeniem XGD3 a gry które podałeś je mają. Jak wyjdzie nowy ABGX360 1.0.6 to będzie można przepuścić obraz z XGD3 przez niego narazie nie idzie i wypala się bez przepuszczania, jak masz LT+2.0 to będzie działać
     
  4. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    O ile nie mam pobranych nowych tablic dae.bin .
     
  5. denny1233

    denny1233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Więc wypalam , Oczywiście płyta Verbatim , nagrywam IMGBURN'em po nagraniu napisze czy pomogło!!
     
  6. denny1233

    denny1233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety Wyskakuje Komunikat:

    Nie można odczytać płyty.

    źle nagrywam czy coś czy to wina przerabiającego konsole ??
    Pomocy!!!j
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2737
    Polubienia:
    623
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Taki komunikat jest gdy nie ma LT+2.0, a jest ono potrzebne aby odtwarzać gry z XGD3... A zmieniłeś LayerBreak w IMGBurnie ?
     
  8. denny1233

    denny1233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprawa sie wyjaśniła zła nagrywarka kupiłem LiteOn'a , przerobi się go i zobaczymy...
    Dzięki za pomoc
     
  9. Kak-tus

    Kak-tus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    A, A
    Tylko daj znać czy po wymianie nagrywarki pomogło :)
     
  10. denny1233

    denny1233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przerobiłem napęd i nagrałem płyte i nic nie dało nie wiem dlaczego , dajcie jakiś poradnik do nagrywania gier z zabespieczeniem xgd3 bo może źle nagrywam te gry
    Pozdro.
     
  11. michuplwlkp

    michuplwlkp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    konsola pokazuje błąd "nie można odczytać płyty" bo niestety dae.bin został zmieniony po cichej aktualizacji ze strony Microsoft i w tym tkwi problem; swoją drogą - prawdopodobnie oflagowałeś sobie konsolę.
     
  12. denny1233

    denny1233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy LT +3.0 jakoś mnie uratuje jak wyjdzie? i czy można jakoś wgrać lt'ka nowego jak wyjdzie , bo mi z Gdańska w komisie wgrywali
     

Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. katorr
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    181
  2. mati21222
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    477
  3. waski88
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    394
  4. barv
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    689
  5. ILCZYN
    Odpowiedzi:
    14
    Wyświetleń:
    2179

Poleć forum