1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

agd 3 i abgx360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mar'ek, Październik 21, 2013.

  1. mar'ek

    mar'ek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przyłęk
    Witam aby gra na xgd 3 działała na xboxie trzeba ja przepuścić przez abgx360? czy można pominąć to?

    z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28075
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie!
    ABGX dogrywa topologie.
     
  4. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    Jeżeli masz RGH to nie musisz, a jak LT to jeśli pobrałeś już przygotowaną do wypalenia to nie musisz a jeśli nie przygotowaną to chyba musisz.
     
  5. mar'ek

    mar'ek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przyłęk
    mam lt 3.0 i nie mogę wypalić płyty z gta V zmarnowałem już chyba z 5 płyt. zawsze jest napisane aby przetrzeć płytkę miękką szmatka. wypalam na veratimach. wszystkie inne gierki chodzą a ta jedna na której najbardziej mi zależy nie działa :/. jaka może być jeszcze możliwość?
     
  6. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2718
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nagraj Truncate bez zbędnego oprogramowania payload itp ( testowałem i działa).
     
  7. Jurri

    Jurri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Chełm
    Wgrałeś topologie ? A może złe ustawienia w nagrywarce, czym nagrywasz ?
     
  8. mar'ek

    mar'ek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przyłęk
    Topologie dogralem za pomoca abgx360 i nagrywam img burn z predkoscia x2.4 zawsze nagrywam overburn.
     
  9. PawelBystry2

    PawelBystry2 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2013
    Posty:
    84
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jeżeli przepuściłeś przez abgx360 i masz wszystko zielone / żółte i masz lt 3.0 to musisz nagrać płytę przez payload, albo jeżeli twoja nagrywarka go nie obsługuje to zakupić specjlaną nagrywarkę pod xgd3 czyli IHAS z wgranym burner max'em
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Neksusik
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    268
  2. pablo88r
    Odpowiedzi:
    10
    Wyświetleń:
    550
  3. smir
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    439
  4. sempre
    Odpowiedzi:
    28
    Wyświetleń:
    1226
  5. zielak1992
    Odpowiedzi:
    8
    Wyświetleń:
    373

Poleć forum