1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja 04.09.2014 wersja 2.0.16767.0

Temat na forum 'Dash' rozpoczęty przez westg, Wrzesień 4, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. westg

    westg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jest już nowy 16767 nie wiem co wnosi ale LT3.0 działa. Sprawdzone na MGSV
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28107
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nowe numerki w wersji.
     
  5. MGKAIKA5

    MGKAIKA5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    A, A
    Elegancko można śmiało aktualizować
     
  6. tomcio83

    tomcio83 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wyjcowa
    Daje tyle co aktualizacja oprogramowania do myszki komputerowej kolejne cyferki .
     
  7. Anarkad

    Anarkad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To jest pusta aktualizacja (jestem pewien na 99%) - kolejne cyfry w wersji :D

    Sent from my Lumia 510 using Tapatalk
     
  8. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    na wiki przez "chwilę" było:
    Fixes video issues.
    Improves overall performance.
    Small changes in the Games section.
    Increase boot times
    ..ale usunęli
    btw zaktualizowałem przyklejony temat
     
  9. Anarkad

    Anarkad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Co do "Increase BOOT Times " się zgadzam sam system i Dashboard działa jakoś szybciej (moim zdaniem) oraz przyspieszyli uruchamianie gier (moment gdy nic nie jest wyświetlane - czarny ekran)

    Sent from my Lumia 510 using Tapatalk
     
  10. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    heh bezmyślnie skopiowałem i wkleiłem, teraz spojrzałem i... przecież increase to znaczy zwiększyć :D
     
  11. Anarkad

    Anarkad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    [*]Wiem... Ale chyba wszyscy wiedzą o co chodzi .

    Sent from my Lumia 510 using Tapatalk
     
  12. lrdmaras

    lrdmaras Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zauważyłem jedną nieprawidłowość po ostatniej aktualizacji. Konsola nie powiadamia mnie, że kontroler został odłączony! Czy Wy macie to samo?

    Padły mi akumulatorki i gdyby nie to, że akcja stanęła w miejscu nie zorientowałbym się, że pad nie działa :) (pomijając oczywiście migające na przemian lampki loga).

    W każdym razie kiedyś jak mi się wyłączył kontroler, to konsola mnie o tym informowała.

    Daj cie znać jak jest u Was.

    Pozdrawiam!
     
  13. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    U mnie normalnie jak się pad wyłączy to powiadamia podłącz ponownie kontroler

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  14. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    U mnie także bez zmian.

    Napisane na klawikordzie Xperia U
     
    1 osoba to lubi.
  15. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wszystko bez zmian, kochany ms udaje ,że coś robi z plaforma 360 i podobnie z One. Rzeczy które powinny być odrazu z każda aktualizacja dodają co się da.
     
  16. lrdmaras

    lrdmaras Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No zdecydowanie u mnie jest coś nie tak. Spróbowałem dzisiaj odpiąć pakiet z akumulatorkami i znowu bez informacji. Pomocy, może gdzieś się to wyłącza i przez przypadek udało mi się to zrobić? Szukam takiej opcji, ale niestety nigdzie nic nie widzę. Poproszę o pomoc!
    Kiedyś mi to działało...
     
  17. Dawidovy

    Dawidovy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    156
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie ma opcji włączania i wyłączania tego, widocznie coś nie tak z dashem. U mnie bez problemów wyskakuje to okienko.
     
  18. tomcio83

    tomcio83 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wyjcowa
    spróbuj zresetować konsolkę odłączyć ją od prądu na jakieś parę chwil a najlepiej na noc. Parę problemów tym sposobem już się rozwiązało np. nie mogłem włączyć żadnej gry jak miałem połączenie z netem, zresetowałem konsolkę odłączając od prądu na noc i wszystko śmiga. Sprawdzić zawsze możesz nie zaszkodzi a i na prądzie zaoszczędzisz ;)
     
  19. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    @lrdmaras wyczyść pamięć podręczną
     
  20. lrdmaras

    lrdmaras Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie zadziałało :-( Czy można przeinstalować DASH-a? Gdybym chciał to zrobić z Pendrive-a? Da się tak zrobić?

    EDIT:

    No cóż, chyba nie pozostalo mi nic innego jak czekanie na nowego DASH-a. Pozdrawiam.
     
  21. crisdragon

    crisdragon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    pod lt 2.0 dziala? sprawdzal ktos?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum