1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

aktualizacja 2.0.14717.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez melon21, Marzec 16, 2012.

  1. melon21

    melon21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich. Mam Xboxa Jasper około miesiąca temu wgrałem LT 3.0. wszystko chodziło jak marzenie, wszystkie gry super śmigały. Potem podpiłem X-a do neta chcąc założyć kont XBOXLIVE wtedy zaczęła pobierać się aktualizacja jak w tytule, dash metro, i przestały śmigać gry np: FORZA 4, RAYMAN, ale np UFC 2012 śmiga normalnie. Wróciłem do gościa co mi wgrywał LT 3.0 z pytaniem co jest grane, okazało się że szlak trafił LT 3.0 pierwszy raz coś takiego widzi i wgrał mi LT 3.0 po raz drugi, ale mimo to moje gry dalej nie chodzą. Powiedziała mi że prawdopodobnie wraz z aktualizacją wgrały się CICHA AKTUALIZACJA i to może być powodem. Nagrywarkę mam raczej dobrą bo za pierwszym razem gry śmigały.
    Co mam teraz zrobić?
    jakiś patch do tej CICHEJ AKTUALIZACJI?
    a może da się cofnąć tą aktualizacje?
    pomóżcie!!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mRb

    mRb Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Los Santos
    Jeżeli masz LT 3.0 To nie mogła się wgrać cicha aktualizacja bo jest ona na LT 2.0. Widać fachowca masz słabego....

    A może masz LT 2.0? Jak nagrywałeś gry? Przepuszczałeś je przez agbx?
     
  4. melon21

    melon21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wszystkie gry nagrywałem imageburn wszystkie tak samo, jakąś instrukcje zassałem z neta, przez żaden program gier nie przeposzczałem. Gry przed aktualizacją2.0.14717.0 chodziły normalnie na LT 3.0 a po aktualizacji 2.0.14717.0 przestały działać.
     
  5. mRb

    mRb Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Los Santos
    No to jak nie przepuszczałeś gier XGD3 przez agbx 1.0.6 no to fachowiec wgrał Ci LT 2.0 a nie tak jak pisałeś 3.0. I jak podłączyłeś do neta to złapałeś cichą aktualizacje. Teraz albo te gry musisz patchować albo wgrać LT 3.0.
     
  6. melon21

    melon21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zanim poszedłem po raz pierwszy wgrać LT 3.0 zassałem i nagrałem RAYMAN-a ta gra mi nie śmigała więc poszedłem wgrać Lt 3. 0 zaraz potem włączyłem tą gre i śmigała pięknie potem podłączyłem do neta i przestała chodzić.
    a możecie mi dać instrukcje jak patchować gry, i jak czy przepuszczać gry przez ten program!? chyba że jak wgram te patche to już nie będę musiał przepuszczać przez ten program!
     
  7. speed980

    speed980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Glowno
  8. melon21

    melon21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przypominam że jestem świeżakiem więc zanim odnajdę to co potrzebuje minie 100000000000 lat więc doprecyzować poproszę!
    Edit:
    ok dzięki ale tam jest jak nagrywać gry!!!! a patchowanie?!! chyba że patchowanie polega na przepuszczaniu gier przez ten program!


    -=SETH=- Nie pisz post pod postem używaj opcji edytuj.
     
  9. speed980

    speed980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Glowno
    W tym artykule masz wszystko ale...Jesli masz LT3.0 najlepiej miec nagrywarke ihas ..24 B z wgranym burner maxem.Musisz miec program abgx 1.0.6. screeny co i jak ustawic masz tez w tym artykule, plytki verbatim od mkm001 do 003.Jesli bedziesz robil wszystko tak jak tam jest napisane musi wszysko smigac jak nalezy.Milej zabawy.
     
  10. melon21

    melon21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niestety nie mam IHAS-a mam LG GH 22 ona nagrywa dual layer więc mam nadziej że podoła na razie wielkie dzięki za pomoc będę się bawić i zobaczymy co z tego będzie. pozdro
     
  11. melon21

    melon21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jednak na początku zabawy trafiłem na problem w programie abgx 1.0.6 . mianowicie pojawia mi się komunikat ERROR ISO is too small. Game CRC check aborted! w wszystko robione zgonie z instrukcją! co jest .............!?
     
  12. speed980

    speed980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Glowno
    Jezeli chodzi o nagrywarke to nie podola wypali 97% czyli 7.9 GB a gry xgd3 zajmuja 8.13.Jezeli chodzi o abgx to nie mialem nigdy tego problemu ale wiedz ze musisz miec polaczenie z netem i sprawdz bardzo dokladnie ustawienia bo po zamknieciu co najmniej u mnie nie pamieta ustawien i jak ustawilem wszystko musialem je zapisac i przed kazdym pa...niem wczytywac.Lub tez gry ktora pat..jesz jeszcze nie ma w bazie.
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gry XGD3 instalowałeś na dysku przed aktualizacją Dash'a?
     
  14. melon21

    melon21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    okazało się że muszę zasysać gry od nowa, bo obraz zgrany z płyty jest obcięty i pojawia się ten komunikat ERROR....................................................... po spatchowaniu gry i nagraniu wszystko jest git i chodzi pięknie dzięki za pomoc pozdrawiam!!!!!!!!!
     
  15. melon21

    melon21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ups to ni tu miałem zamieścić podziękowanie sorry!!!!
     
  16. melon21

    melon21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    okazało się że muszę zasysać gry od nowa, bo obraz zgrany z płyty jest obcięty i pojawia się ten komunikat ERROR............................................. .......... po spatchowaniu gry i nagraniu wszystko jest git i chodzi pięknie dzięki za pomoc pozdrawiam!!!!!!!!!
     
  17. Spartacus

    Spartacus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sorry, że się wpieprzam. Mając 14699 można śmiało wgrywać 14717/14719 ? Żadnych problemów z LT 3.0 ani niczym innym nie będzie?
     
  18. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nie, zablokuje sie jedynie mozliwosc zrobienia rgh jezeli masz fata
     
Wczytywanie...

Poleć forum