1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja 2.0.14717 z pendrive

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TeHaCek, Marzec 4, 2012.

  1. TeHaCek

    TeHaCek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
    Witam. Właśnie zrobiłem aktualizację 2.0.14717 z pendrive na swojego Xbox 360 slim LT 2.0
    Zmieniło mi sie menu w Xsie lecz niedziałają mi niektóre gry takie jak CoD MW3.
    Czy ta aktualizacja usunęła mi przeróbke? co mam zrobic aby gry spowrotem działały. Moza to jakoś cofnąć?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    musisz zrobić flash napedu do 3.0 i bagrac gry jeszcze raz
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  5. TeHaCek

    TeHaCek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
    a nie przepraszam nie uruchomilem ponownie Xsa juz wszystko chula
    tylko moze mi ktos powiedziec dlaczego niemoge sie poloczyc do sieci xbox live? wogole nie nawiazuje polaczenia z internetem gdy podpinam kabel z modemu astera
     
  6. robak123

    robak123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żory/Jastrzębie Zdrój
    Microsoft powinnien poprawić wykrywanie zmodyfikowanych konsol i banować piratów!!!
     
  7. TeHaCek

    TeHaCek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
    urzekła mnie twoja historia.....
    to wie ktoś dlaczego niemoge nawiązać połączenia?
     
  8. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Po pierwsze gdy podepniesz już internet to zawoła o aktualizację do 14719.
    Ustawienia sieciowe w konsoli prawidłowe?
    Wyłącz cały modem/router na 30 sekund, włącz go i jak skończy startować to uruchom konsolę.
     
  9. TeHaCek

    TeHaCek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
    a co da mi ta aktualizacja 14719 ?
    Trzeba te ustawienia sieciowe w konsoli ustawiać ?
     
  10. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Musisz ustawić czy masz dynamiczne czy stałe IP.
    Jak stałe to je wpisać.
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zablokuje możliwość zrobienia RGH.
     
  12. TeHaCek

    TeHaCek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
    tylko RGH zablokuje tak? a to na tym mi za bardzo nie zalezy.
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak
     
  14. TeHaCek

    TeHaCek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
    Właśnie podłączyłem się do usługi Live. pobrało mi tą aktualizację i założyłem konto.
    Lecz teraz gdy chce odpalić jakąś gre z xgd3 to wyskakuje komunikat Płyta nieobsługiwalna.
    Co jest grane? Przecierz ta aktualizacja miała tylko zablokować możliwość RGH
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    W sare gry pograc, mozesz lecz do.xgd3 ixtreme 3.0 hehe. Trzeba bylo nie aktualizowac pisal ci opeael

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  16. TeHaCek

    TeHaCek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
    Czyli pozostaje tylko tylko przerobić na 3.0 i powypalać gry na nowo z wgraną topologią?
    Niema jakiejś innej możliwości aby odpalić te gry teraz? cofnięcie aktualizacji czy coś?
     
  17. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  18. czaaki

    czaaki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    129
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  19. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    http://xboxforum.pl/artykuly-f206/[...-xgd3-dzialaly-po-cichej-aktualce-109975.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum