1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

aktualizacja a gry XGD3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Foczus, Grudzień 23, 2012.

  1. Foczus

    Foczus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam. Ściągnąłem dziś Far Cry 3, nagrałem tak jak w poradniku na forum i po włożeniu konsola spytała o aktualizację. Po jej dokonaniu nie działają mi żadne gry XGD3. Pamięć podręczną wyczyściłem ale nie pomogło (mimo że jak wcześniej miałem taki problem to wyczyszczenie pomogło). Macie jakieś sugestie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. greengo

    greengo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najprawdobodobniej aktualizacja usuneła ci przeróbkę tak jak mi i musisz ją robić od nowa.
     
  4. darus0955

    darus0955 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    104
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jaka masz przeróbkę i jak robiłeś aktualizację przez neta czy z pena?
     
  5. Foczus

    Foczus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam LT 2.0 i aktuaizację robiłem z płyty z grą. Konsola niegdy nie była podłączana do neta a przeróbkę mam bo inne gry mi działają. Tylko te XGD3 nie chcą. Pojawia się komunikat że płyta nieobsługiwana
     
  6. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    zle wypalona nie pod swoje lt
     
  7. stan1701

    stan1701 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    faczus..... a czy gry XGD2 CI DZIAŁAJĄ?
     
  8. darus0955

    darus0955 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    104
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to prawdopodobnie wypaliłeś grę pod lt 3.0
     
  9. Foczus

    Foczus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    XGD2 mi działają, a gry wypalam pod swoje LT. Tak samo zrobiłem ze sleeping dogs i na początku nie działała a po wyczyszczeniu pamięci podręcznej działała. Mam iHASa, dogrywam topologię, sprawdzam abgx i nagrywam imgburnem na verbatimach.
     
  10. stan1701

    stan1701 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    JA chyba mam ten sam problem żadna gra pod XD3G mi nie dziala a pod XG2G DZIAŁAJA WSZYSTKIE i też nagrywane ihas124B verbatim według poradników tylko u mnie nierozpoznana płyta i wyczyść płytę mięką szmatką
     
  11. Foczus

    Foczus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dziwna sprawa bo gry które nie chciały działać po aktualizacji (Rayman Origins, Sleeping Dogs) zaczęły normalnie działać. Jedynie nie działa Far Cry 3 i Lego: LOTR. Macie jakieś pomysły czemu się tak dzieje?
     
Wczytywanie...

Poleć forum