1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja a kod błędu.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez greg19871226, Kwiecień 2, 2012.

  1. greg19871226

    greg19871226 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kRAKOW
    Witam, dzisiaj chciałem zaktualizować dashboarda na najnowszą wersję z tego miesiąca. Do napędu wgrałem orginalny FW ale za każdym razem wyświetla się kod błędu: 396B-397D-1600-0703-c000-0099 . Oczywiście wgrałem wszystkie możliwe orginalne wersje fw z katalogu Liteon Pre 13141 a dokładniej orig_74850C-1a000 a także 1b000, 1c000 i 1e000 na każdym orginalnym fw ten błąd występuje. Napęd który posiadam to: DG-16D2S ( A)A1) (74850C).


    Orginalny napęd z którego wyciągnąłem klucz to Liteon DG-16D2S-09C ( AOA2) (83850C)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. suhacz1989

    suhacz1989 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    123
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    OFW Liteon (post 13141) + klucz ( manual spoof ręcznie ) + dash 14719 z usb (DOKANCZAMY AKTUALIZACJE WERSJA DASHA KTORA NAM ZABLOKOWAŁA KONSOLE))
     
  4. greg19871226

    greg19871226 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kRAKOW
    Co to znaczy że zablokowała konsole w jakim sensie?

    Dzisiaj chciałem zamontować inny napęd bo mam 2. Więc to była jedyna podmiana.
     
  5. suhacz1989

    suhacz1989 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    123
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    zablokowała konsole = błąd podczas aktualizacji, najnowsza wersja z tego miesiąca to dash 14719, wiec jak wgrasz OFW (post 13141) z kluczem do liteona i wsadzisz napęd do konsoli podepnij usb z dash 14719 to dokończy Ci aktualizacje

    w przypadku liteonów v1,v2,v3 nie ma różnicy, podmiana na nic nie wpływa
     
  6. greg19871226

    greg19871226 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kRAKOW
    Oki a czym się różni FW post od pre ?
     
  7. suhacz1989

    suhacz1989 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    123
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    post = po dashu 13141, pre przed dashem 13141
    próbowałeś wgrać dash 14719 więc post bo jest późniejszy, a z czego to wynika jest rozpisane dokładnie na forum
     
  8. greg19871226

    greg19871226 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kRAKOW
    Dzięki wielkie za pomoc. Pozdrawiam.

    Temat Zamykam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum