1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja, a przeróbka.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xbit, Grudzień 30, 2010.

  1. xbit

    xbit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam!

    Kiedy wchodzę na XBOX Live wyskakuje mi, że muszę zaaktualizować oprogramowanie, inaczej nie mogę wejść w market. Czy jeżeli to zaktualizuje to nie wpłynie to w żaden sposób na trudność przeróbki takiej konsoli na LT+? (za parę dni idę z nią do serwisu)

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rubensk

    rubensk Banned

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Ja swoja zaktualizowalem do najnowszego dasha pare dni pozniej przerobilem na lt + wczesniej mialem lt 1.1 i nie mialem zadbych probelow a raczej srwis ktory mi przerabial wiec na to wychodzi ze nie ma znaczenia
     
  4. xbit

    xbit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A po przeróbce można wejść na XBOX LIVE bez obawy o bana? Nie chodzi o granie w gry.
     
  5. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mogą Cie zbanować.
     
  6. szelka_512

    szelka_512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak jest taka możliwość.Ale musisz posiadać flash Ixtreme LT+ lub LT+1.1 , i jak narazie nie ma obaw o bana.;)I jakbyś nie wiedział , jest to najnowsza przeróbka napędów do X360 , która łamie zabezpieczenia AP 25.;]

    Pozdro.;)
     
  7. bil

    bil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
    pierw przerób na lt+ 1.1 a potem zrób aktualizacje tak jest bezpieczniej przed banem tylko tyle ci radze
     
  8. xbit

    xbit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chodzi mi o granie przez internet z podrobioną płytą w napędzie. Czyli nie ważne czy gram w podróbkę na XLive, czy np. ściągam dema tak?

    pozdrawiam!
     
  9. bil

    bil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
    jak nie chcesz zbyt szybko dostać bana to pierw przerób na lt+ 1.1 a potem sobie graj
     
  10. szelka_512

    szelka_512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Powiem Ci tak.Żeby grać przez neta(xbox live) musisz mieć:
    1.Ixtreme LT+1.1-najpewniesza przeróbka co do bana i do tego najnowsza zresztą.;)
    2.Dobrze przygotowany obraz gry do nagrania np w CloneCD
    3.Nie posiadać flagi na swojej konsolce(bo jak ją masz , to jak się podłonczysz do neta z przerobionym napędem , to odrazu BAN.;))

    I to Ci dopiero daje jakąś pewność , że nie dostaniesz bana.Przynajmniej narazie , bo prędzej czy później i tak MS wyłapie LT+1.1

    Pozdro.;)
     
  11. xbit

    xbit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Źle mnie zorzumieliście. Ja nie chcę grać przez internet. Chodzi mi o jedynie ściąganie demek i innych pierdół, czy za to też z przerobionym napędem można dostać ,,prezent" :)?

    ps. Przy okazji: czy da radę z poziomu Windows sformatować kartę tak jak robi to XBOX? Mam chyba starego Dasha bo mi go nie wykrywa w ustawieniach :). - chcę pograć w parę demek :D
     
  12. bil

    bil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
  13. szelka_512

    szelka_512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Powiem Ci , że dostaniesz bana za ściąganie demek i innych pierdół z xlive.;)Bo MS banuje za napęd i go nie obchodzi czy ty grasz czy jetseś w "zakładce Markplatce".;)
    Pozdro.;)
     
  14. bil

    bil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
    tak za to też możesz dostać bana dlatego pierw przerób na lt+1.1
     
  15. szelka_512

    szelka_512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    @bil po co mnie powtarzasz?;)
     
  16. bil

    bil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
    chyba razem pisaliśmy jedno cześnie hihi jakoś tak wyszło sorki
     
  17. xbit

    xbit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jest możliwość grania w dema gier przez router? Tj. komputer udostępnia folder? :D


    ps. Przy okazji spytam jakie są najtańsze akumulatorki do padów? I jakie to muszą być dokładnie?
     
  18. szelka_512

    szelka_512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chyba nie ma takiej możliwości grania w ten sposób , chyba że ma się Jtag lub XBR , ale to nie jestem pewny.A co do akumulatora i kabla (bo to się w znjaduję w zestawie) , to kosztują one różnie.Jak chcesz orginalne od MS , to około 80 zł , a jak potróby to z 40 zł.I nazywa to się Play&Charge , czyli w wolnym tłumaczeniu graj i ładuj.;)
     
  19. xbit

    xbit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jakie to muszą być akumulatorki? 1,5V AA, czy jeszcze jakieś dokładniejsze? 1,2V nie będą pasować bo takich mam bardzo dużo :D?
     
  20. xbit

    xbit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A te XLink Kai to co to? :D
     
  21. szelka_512

    szelka_512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale żeby ładować pada do X360 potrzebujesz jeden akumulatorek i kabel np taki zestaw MS Play'n Charge KIT xBox 360 ŁADUJ PODCZAS GRANIA (1377269616) - Aukcje internetowe Allegro .

    Pozdro.;)

    PS.Bądź tak miły i podziękuj tu wszytkim co Ci coś pomogli lub dobrze doradzili np JA.;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum