1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja - błąd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kawas11, Grudzień 4, 2010.

  1. kawas11

    kawas11 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam następujący problem:
    xbox 360 przerobiony na ixtreme 1.6 włozyłem nfs hot porsit z neta.
    Po włożeniu gry do napędu wyszedł komunikat o aktualizacji i brat wcisnął żeby aktualizować.
    Konsola się zresetowała a po ponownym włączeniu wyszedł komunikat na białym tle:

    Zatrzymano aktualizację systemu

    Nie można odczytać aktualizacji z płyty. Aby kontynuować aktualizację, ponownie włóż płytę.
    Jeśli problem będzie się powtarzać, odwiedź stronę:
    http://szablony.freeware.info.pl/kurs.html

    Kod Statusu: 22FB-3080-B200-0700-C000-0034

    Oczywiście chodzi mi o to jak to naprawić?
    Mam iso z gra na kompie i płytę z nagranym plikiem layer break.
     
    Ostatnia edycja: Czerwiec 23, 2016
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bartolinos15

    bartolinos15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    226
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie powinieneś robić aktualizacji jeśli nie masz LT+ na niej przy grach z AP 2.5(fable, nfs, ac:b). Naraziłeś się na bana, jeśli go już nie dostałeś.
     
  4. kawas11

    kawas11 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie robiłem aktualizacji przez neta tylko z płyty. Konsola nigdy nie była podłączona do neta
     
  5. bartolinos15

    bartolinos15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    226
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nowe gry wymagają LT+(lub metody 3dashy) inaczej ich nie odpalisz. Także, czeka cię przeróbka.
     
  6. kawas11

    kawas11 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale jak wycofać tą aktualizację?
    http://haker.nie-spamuj.eu/backdoor.html
    Flash na LT+ pomoże?
     
    Ostatnia edycja: Czerwiec 23, 2016
Wczytywanie...

Poleć forum