1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

aktualizacja błąd

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Mnichu573, Październik 5, 2011.

  1. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Witam!
    Pobrałem sobie tą gierkę SPIDERMAN: EDGE OF TIME - XBOX360 - REGION FREE[R@KU] - TnT ******* - Polski katalog torrentw i podczas odpalania wyskoczyła mi aktualizacja(przy kilku grach już sie aktualizowało i było git). Podczas aktualizacji wyskoczył napis
    że zatrzymano aktualizacje systemu , niemożna odczytać aktualizacji z płyty. Jak zresetuje x boxa to dalej jest to samo. Jestem delikatnie zielony w tej dziedzinie, proszę o pomoc. Pzdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sauron24

    Sauron24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    sciagnij sobie aktualizacje na komputer, nagraj na pendrive, a potem podlacz do konsoli. Tylko uwazaj zeby nie skasowala ci przerobki, rozeznaj sie troche w temacie. ;d
     
  4. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
  5. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pewnie uwaliles przy aktualizacji systemu i masz błąd.Napewno ci przeróbka cofnęła.Wgraj z pendriva update dashboard 2.0.13599 i musisz niestety wykonać przeróbkę LT+2.0

    W konsoli systemu zobacz jaki posiada status dashboard.

    Gdy pobierales masz napisane :
    LT1.9 REQUIRED!!!
    DO NOT PLAY THIS GAME UNLESS YOU HAVE UPDATED TO THE LATEST FIRMWARE!!!
    IF YOU ARE ASKED TO UPDATE AND YOUR NOT RUNNING LT1.9 STOP THE GAME!!!
     
  6. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
  7. impoR

    impoR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    System plików. Wkładasz pena do kompa klikasz "mój komputer", ikonka pena prawy guzik myszy z listy wybierasz właściwości i masz tam "system plików" jak masz FAT32 to postępujesz dalej zgodnie z instrukcją mikrosoftu. Jak masz inny to albo inny pen albo format pena.
     
  8. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
  9. impoR

    impoR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    thx za instr. mam jeszcze jedno pyt czy ta aktualka która jest tam podana jest dobra czy muszę instalować tą którą dałem link (czy ona jest w ogóle dobra?)
     
  11. impoR

    impoR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podałem ci wszystko "na srebrnej tacy". Kliknij w link i postępuj zgodnie z instrukcją podaną przez M$.
     
  12. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Wszystko się zaktualizowało szkoda tylko że muszę jeszcze raz przerabiać. Czy muszę przerabiać jakimś specjalnym typem?
     
Wczytywanie...

Poleć forum