1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja Błąd .

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez redions, Luty 18, 2012.

  1. redions

    redions Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam ! . Dzisiaj podpinam swojego x'a pod neta poniewaz gram live i pisze ze jest aktualizacja wiec dajee ok zeby pobieralo i wogolee . Ale kiedy dojdzie dalej niz polowa wyskakuje blad ze testuj polaczenie bla,bla no to testujee net jest napewno i znowu pojawia sie akutazlizacja wiec tym razem idziee wiecej troche niz wczesniej ale znowu blad . co robic ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. redions

    redions Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    I wtedy juz na luuzie bede live mogl grac ? . Ok to proboje . Dzieki
     
  5. redions

    redions Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Probojee . Formatujee go do FAT 32 wrzucam $SystemUpdate na penkaa wkladam penka do x'a odpalam konsolee i nic
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    wejdz na pamiec masowa wklep lb rb x lb rb x i po tym zobacz aktualizacje oczywiscie wypakowales??
     
  7. redions

    redions Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No tak wypakowalem .
     
  8. redions

    redions Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wklepalem pisze noo cos tam ze jakie kolwiek jest aktualizowaniee systemu prosze kliknac noo to klikam konsola odpala sie ponowniee i nic . Foramtowalem penka do FAT 32 wypakowalem $Systemupdate i wkleilem na penka i nic ...

    EDIT:

    Po ponownym wklepaniu dziala . Aktualizujee siee tzn pisze wyodrebnianiee i wylacza sie konsolaa i znowu odpala czy to tyle ?
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    wychodzi na to ze musisz pobrac z liva
     
  10. redions

    redions Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tzn odpala juz dasz . Tzn ze juz sie zaktualizowala ?
     
  11. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Po co się pytasz?
    Nie łatwiej wejść w ustawienia konsoli i przeczytać jaką masz teraz wersję?
     
  12. redions

    redions Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wybacz nie jest jeszcze zawaansowanym uzytkownikiem i nei wiem co robic w takich sytuacjach . A od tego jest forum .

    EDIT :

    Jeszcze jedno pytanie bo nie chcialbym zasmiecac ale odbiega od tego pytania . Na jakim trybie jest ladniejszy obraz ? Panoramicznym ? czy Normalnym ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum