1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

aktualizacja dahboard lt 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez szato1991, Kwiecień 27, 2012.

  1. szato1991

    szato1991 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    cześć, ostatnio pytałem czy aktualizacja dasha usunie mi przeróbke lt 3.0, lecz nie dostalem jednoznacznej odpowiedzi

    Kilka dni temu przerabiałem konsole na lt 3.0(wcześniej miałem iextreme 1.6 bodajze) i pozostaje jeszcze kwiestia aktualizacji dashboard. W tej chwili mam D: 2.0.9199.0 dashboard i chciałbym go zaktualizowac do najnowszego, lecz czy aktualizacja w tym przypadku może mi usunąć przerobkę? Proszę o poradę zanim zrobie jakies głupstwo.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jaki masz napęd. Ten dash co masz to usunię ci przeróbkę.
     
  4. szato1991

    szato1991 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    naped liteon, jestes pewny ze usunie przerobke? gosc ktory robil mi flash mowil zebym spokojnie aktualizaowal dash, jednakze wole sie was poradzić
     
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Tak usunie, widocznie ten gość za bardzo się nie zna :)
     
  6. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak masz klucz to sam sobie zrób. Jak nie masz napisz zadzwoń do gościa niech ci poda.
     
  7. szybki999

    szybki999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    62
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chełm
    Jak dasch usuwa przeróbkę to nie wgrywa razem z oprogramowaniem spowrotem klucza do napędu?
     
  8. szato1991

    szato1991 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra zrobilem aktualizacje dasha lt 3.0 i wzystko śmiga jak nalezy dzieki wszystkim "ekspertom" za porade hehe
     
  9. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    No mając dasha niższego niż 2.0.13146 i aktualizując go na nowszego wgrywa się do napędu oryginalny firmware czyli usuwa przeróbkę.
     
  10. szybki999

    szybki999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    62
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chełm
    Czyli jak nie miałem klucza to zaczytuje go i mam?
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    http://xboxforum.pl/artykuly-206/tutorial-pmt-hack-odczyt-klucza-z-wszystkich-liteonow-89475/

    Wtedy wgrywa się OFW.

    Do jakiego Dash'a zrobiłeś aktualizację?
     
  12. marchewa005

    marchewa005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy jeśli mam lt+ 2.0 i dasha 13604, to czy wgranie aktualizacji dasha z gry lego batman 2 usunie mi przeróbke?
     
  13. marchewa005

    marchewa005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy jeśli mam lt+ 2.0 i dasha 13604, to czy aktualizacja dashboard z gry lego batman 2 usunie mi przeróbke?
     
  14. marchewa005

    marchewa005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    sorki za zdublowane pytanie :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum