1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

aktualizacja dasboard

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pete1977, Marzec 19, 2012.

  1. pete1977

    pete1977 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam dashboard 13146 i mam zamiar wgrać z pendrive 13604. czy taka aktualizacja spowoduje jakieś problemy z przeróbką? prawdopodobnie mam lt3, a przynajmniej taką dostałem informację z serwisu.
    I kolejne pytanie nagrywałem płyty według poradnika - Nagrywanie gier pod LT 3.0 (Najlepszy artykuł - edycja 3) - i działają mi te z xgd2, a przy wrzuceniu do napędu tych xgd3 przy wczytywaniu wyskakuje mi ekranu głównego xboxa. Aha przy nagrywaniu zero problemów. Nagrywałem na nagrywarce Atapi. Weryfikacja nagranych płyt ok. Nagrywałem na werbatimce. teoretycznie na lt3 płyty z xgd3 powinny działać.
    Czy to możliwe, że w serwisie nie wgrali mi lt3 i nadal mam lt2 i stąd te problemy z odtwarzaniem xgd3 czy jest jakaś inna przyczyna?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    po wgraniu dasha 604 nic sie nie stanie mozliwe ze masz lt 2.0
     
  4. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    A kiedy konsola była przerabiana ?
     
  5. pete1977

    pete1977 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przerabiali mi konsole 2 tygodnie temu. Wcześniej na pewno było lt2
     
  6. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    skoro wcześniej było LT2.0 to teraz napewno masz 3.0 :D
    Napewno skanujesz abgx'em v1.0.6 ?
     
  7. pete1977

    pete1977 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    właśnie problem jest taki że mi powiedzieli że dostałem nowa przeróbkę, więc mam tylko słowo faceta z serwisu kontra nie działające gdy z xgd3.
    sam nie skanowałem, ale nagrywałem wersje już zeskanowaną
     
  8. pete1977

    pete1977 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no tak a teraz wyskoczył mi błąd e74. nic tylko się pociąć:stupid:
     
  9. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Pozostaje tylko reballing GPU .
     
Wczytywanie...

Poleć forum