1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja Dash wersja 2.0.16203 - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez arturmail, Luty 21, 2013.

  1. arturmail

    arturmail Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem z aktualizacją Dash'a do wersji 2.0.16203 na LT+v3.0. Próbowałem zarówno poprzez XBL, jak i pendrive'a. W obu przypadkach wyskakuje komunikat: "Nie można wykonać aktualizacji. Jeśli problem będzie się powtarzać..." itd. Następnie wyświetlony zostaje kod statusu, czyli 6 bloków cyfr i liter poprzedzielanych myślnikami. Pamięć podręczną czyściłem - nie pomaga. Jakieś podpowiedzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    271
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    Może masz napęd nie od swojej konsoli sprawdzałeś?
     
  4. mlodzik13

    mlodzik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Trójmiasto
    Ja mam LT 3.0 ale wole poczekać co powie C4eva na temat nowej aktualizacji bo nie chciał bym stracic mojego Dorobku onlajnowego :D
    a co do twojego problemu to ludzie mający przeróbki normalnie aktualizowali może jest to wina tego że masz jakiś Dziwny Firmware i konsola nie daje przejść dalej. Jeżeli nic nie działa zadzwoń do Microsoftu i udawaj zę nic nie kombinowałeś ze swoją konsolką :d
     
  5. arturmail

    arturmail Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Napęd od mojego klocka. Sam wgrywam firmware, począwszy od 1.6. Ostatnia aktualizacja dash'a 2.0.16202 odbyła się bezproblemowo, już na wgranym LT+ v3.0. Istnieje prawdopodobieństwo, że konsola może być oflagowana offline, natomiast na XBL śmigała bez problemu. Ostatnimi miesiącami nie odpalałem żadnych nowych gier. Jak myślicie, jest sens powrotu do oryginalnego firmware i próby aktualizacji dash'a?
     
  6. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    271
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    Oczywiście że jest,jeśli sam wgrywałeś to pewnie posiadasz klucz i orginalne firmware do napędu.
     
  7. arturmail

    arturmail Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jest, mam klucz i oryginalny firmware. Cóż, chyba nie uniknę rozbierania iksa. Zmieniałem stacjonarkę i będę musiał ustawiać programy naPC od początku. Dlatego wolę zapytać, czy ktoś nie ma rozwiązania na mój problem.
     
  8. arturmail

    arturmail Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No i nie mam pomysłów co dalej. Wgrałem stockowy firmware. Dash się ładnie zaktualizował. Natomiast napęd przedstawia się jako oryginalne 83850 zamiast 02510. Jungle Flasher automatem załadował do wgrania LT 1.1. Jak wymuszam wgranie LT 3.0 to nie mogę wyprowadzić napędu z Vendor Mode. Jak mogę ponownie spowodować aby napęd przedstawiał się jako 02510, co najpewniej umożliwi mi wgranie LT 3.0?
     
Wczytywanie...

Poleć forum