1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja dash'a 12.2013 (2.0.16547.0) a LT

Temat na forum 'Dash' rozpoczęty przez patrykUS, Grudzień 12, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. patrykUS

    patrykUS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kętrzyn
    Witam. Aktualizował ktoś dasha dzisiaj? Wyskoczyła mi aktualizacja i nie jestem pewien co do aktualizacji.. Jest jakieś info czy jest ona bezpieczna dla LT?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja właśnie aktualizuje, już 3 razy mi się konsola resetuje i jestem trochę już w nerwach.

    Jak na razie ~30% i pobrało 45MB, do tego bardzo gorące powietrze konsola wypluwa z siebie. Może Windows 8 się instaluje .


    ps.

    Aktualizacja pobrała ~140MB z internetu a konsola wysłała do M$ ~8MB Z nowości to dash się ładuje bez reklam, a reklamy doładowują się w tle, innych zmień nie widzę pewnie wyjdą w praniu.
     
  4. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zainstalowałem i lt zostaje bez zmian czyli mozna bezpiecznie aktualizowac

    Wysłane z telefonu L710
     
  5. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Potwierdzam. Wszystko dziala jak należy.

    Wysłane z Xperia U by Taptalk
     
  6. duszekx360

    duszekx360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    180
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    co nowego wprowadziła?

    Tapnięte z es dwójki!
     
  7. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Żadnych zmian po tej aktualizacji nie zobaczyłem wiec zmiany muszą być raczej jakies kosmetyczne

    Wysłane z telefonu L710
     
  8. djtimon89

    djtimon89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    365
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Latający Holender
    wyszło coś nowszego od 16537?
     
  9. MGKAIKA5

    MGKAIKA5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    A, A
  10. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Nowy dash 2.0 16547.0 jak dla mnie nic nie zmienil wszystko chodzi tak samo jak przed update

    Wysłane z mojego HTC Desire X za pomocą Tapatalk 2
     
  11. nordicpower40

    nordicpower40 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam ja mam dash 14699 nie wiem czy aktualizowac ,konsola wciaz sie domaga a nie chce stracic lt.3.0,mozesz mi powiedziec czy bedzie bezpiczne?nie znam sie na tym za bardzo ,stary juz jestem
     
  12. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  13. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Some changes have been made to how child accounts are managed and created

    //wiki :p
     
  14. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    915
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    aktualizuj nic się nie stanie... .
     
  15. kubula

    kubula Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 10, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety stanie się... Zainstalowałem 16547 i Fifa 14 przestałą się odpalać... nie widzi płyty. GTA V i reszta gier działa ok ale FIFA niestety nie... Co robić?
     
  16. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28059
    Polubienia:
    3211
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jakie LT miałeś?
    Jak 3.0 to wyczyść cache konsoli.
     
  17. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    u mnie po aktualizacji wszystkie gierki śmigają, musisz mieć coś nie tak z tą FiFĄ
     
  18. kubula

    kubula Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 10, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wyczyściłem cache i wywaliłem jakąś aktualizację FIFY14, która się na dysku zainstalowała. Teraz FIFA śmiga ale chyba o graniu po sieci można zapomnieć, bo to właśnie ta nowa aktualizacja coś zmienia, że płyta nie jest widziana. Dzięki za pomoc!

    Niestety problem nadal występuje... Fifa się odpaliła po czym znowu komunikat, żeby "przetrzeć płytę ściereczką". Wypaliłem jeszcze raz i dalej to samo... Co jest grane? Wszystkie inne gry działają, mam LT 3.0. Przed aktualizacją dasha Fifa14 normalnie śmigała.
     
  19. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sprawdz grę na innej konsoli jak masz taką opcje. Jak działa wygląda ,że laser.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. radus450
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    780
  2. pablishto
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    550
  3. Ti9er PL
    Odpowiedzi:
    10
    Wyświetleń:
    5913
  4. Azor
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    590
  5. ishmael
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    743
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum