1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja Dasha a ban

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Ryderus, Październik 27, 2012.

  1. Ryderus

    Ryderus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Ostatnio kupiłem sobie jaspera z banem. Ma on dash ten 12coś. Jak chce z pendrivee to wyskakuje mi błąd. Wlazłem na strone m$ i poszukałem tego błędu. Ten błąd oznacza ze cos bylo zmieniane w konsoli(ban). jak aktualizować dasha?

    Prosze o najnaszybszą odpowiedz! :05.18-flustered:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    Nie ban jest przyczyna tylko zaminiony naped na nieoryginalny
     
  4. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Aktualizacja Dasha a ban

    Kup liteon masz samsunga znając życie.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  5. Ryderus

    Ryderus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Aktualizacja Dasha a ban

    Jak sprawdziłeś że masz litka?
    Zamiana litek ->benq działa.
    Jak naprawdę tam litek to na ofw aktualizację.albo do skutku.nieraz pójdzie.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  7. Ryderus

    Ryderus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    sorry na aukcji pisalo ze to jasper a po wyjsciu na zasilacz widac ze to falcon
     
  8. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Masz prawo oddać bo zostałeś oszukany.
     
  9. Ryderus

    Ryderus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    byla to konsola z rrodem. Wymienilem paste i dziala. Tak wiec na uszkodzone konsole to nie obejmuje
     
  10. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    To inna sprawa
     
  11. lemmemmo

    lemmemmo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy ja wiem czy nie obejmuje...

    Sprzedający może sobie pisać, co chce na stronie aukcji ALE jeśli jest to niezgodne z zasadami allegro to kupujący ma prawo do reklamacji.

    Bo:
    mimo tego, że sprzedawca napisał coś w rodzaju 'konsola uszkodzona, nie przyjmuje zwrotów, wchodzi w grę tylko pozytyw'
    to możesz zwrócić towar z racji NIEZGODNOŚCI TOWARU Z OPISEM, a nie uszkodzenia.
    Na allegro istnieje program ochrony kupujących, podobno nieźle działa. Napisz do pomocy serwisu, niech ci coś doradzą, a później otwórz spór.

    Chyba, że kupiłeś sprzęt kompletnie po pieniądzach, tak, że nie opłaca się go oddawać. :)
     
  12. Ryderus

    Ryderus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kupiłem go za 60zl. Mial byc tylko zasilacz do wymiany a jeszcze pasta za 10zl
     
Wczytywanie...

Poleć forum