1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja dasha do 14719 - nie czyta kopii

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Daniu, Kwiecień 7, 2012.

  1. Daniu

    Daniu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    pożyczyłem od kolegi Kinect'a, chciałem odpalić jakąkolwiek grę, ale Xbox chciał aktualizacji do najnowszego dashboardu (jak w temacie). Po aktualizacji przestał mi czytać jakiekolwiek kopie. Teraz pytanie do was drodzy forumowicze, śledzę tematy, ale konkretnej odpowiedzi nie znalazłem. Czy da się jakoś to odwrócić ?

    Moja konsola to FAT - Jasper. FW LT 1.6+
    Z góry dzięki za pomoc.

    P.S Dashboard był pobrany ze strony MS i wgrany z PenDriva.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Da się flas***ąc od nowa napęd LT.
     
  4. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nie odwrócisz, musisz znowu przerobić
     
  5. Daniu

    Daniu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Damn it. Czy do napędów BenQ potrzebne są jakieś zewnętrzne kontrolery (jTAG itp?) ? Czy tak jak w przypadku dawnego Hitachi, da się to zrobić podpinając bezpośrednio pod płytę główną na chipsecie VIA ?
     
  6. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
Wczytywanie...

Poleć forum