1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja Dasha, FSD itd.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wook, Wrzesień 11, 2014.

  1. wook

    wook Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2014
    Posty:
    42
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wiec tak:
    konsolę mam PHATa Jasper z RGH i LT + 3.0
    FSD 3.0 Rev58
    kernel/dash 2.0.16747.0

    z tego co wiem nie są to najnowsze wersje ale boję się ingerować nie będąc pewnym czy mogę

    co mogę tutaj zaktualizować i do jakiej wersji żeby nie było jakichś zgryzów itp?

    Z góry dzięki z odpowiedzi :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. wook

    wook Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2014
    Posty:
    42
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wiem juz jak sie wgrywa tylko nie wiem czy kazda konsole mozna uaktualnic do najnowszej wersji. Dodatkowo czy fsd 3 rev775 mozna na dowolnym dashlaunchu instalowac?

    Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na każdej FSD można, dashlaunch też najlepiej mieć najnowszy: update dl to minuta roboty :D
     
    1 osoba to lubi.
  6. wook

    wook Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2014
    Posty:
    42
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ok. poszperałem i już wiem że mam najnowszy możliwy dashboard
    fsd muszę zaktualizować do rev 775 (btw jest wersja pl?)
    a dashlaunch chyba najnowszy to 3.12?

    wiem że to minuta ale zawsze jak ingeruję w coś na czym mało się znam podchodzę do tego okropnie długo - zdarza się że zmiany bywają niezbyt dobre i nieodwracalne :)
    Dzięki za info przeglądne jeszcze pewnie z 15 razy poradnik i się za to wezmę :)
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak ,fsd775 najnowszy, spolszczone skóry w temacie QQQAAAZZZ'a są na forum.
    DL 3.12 najnowszy.
    Możesz wrzucić aurorę, szybsza lecz trochę uboższa od FSD (brak avatara, oraz menagera plików) ale jest w PL od razu :)
     
    1 osoba to lubi.
  8. wook

    wook Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2014
    Posty:
    42
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    to już wiem prawie wszystko - tylko ostatnie pytanie czy zmiana FSD albo dashlauncha może wpłynąć na czas uruchamiania konsoli?
    przy obecnej konfiguracji na RGH2 konsola startuje zazwyczaj poniżej 30s
     
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie, to nie ma nic do boot'ów konsoli.
     
    1 osoba to lubi.
  10. wook

    wook Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2014
    Posty:
    42
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ok pościągałem już co trzeba ale jak teraz patrzę na swój dysk to nie do końca wiem co tam mam podmienić.
    root wygląda tak i chyba to jest ten folder freestyle2 tyle że on ma ponad 1gb...

    [​IMG]

    mam usunac freestyle2 i rozpakowac nowy fsd do katalogu fsd?

    ///Edit

    Już mam nowego FSD z nowymi skórkami i bajerami :)

    Dzięki za wszystko !
     
Wczytywanie...

Poleć forum