1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja Dasha, gry nie działają.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Famiru, Listopad 23, 2013.

  1. Famiru

    Famiru Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Zainstalowałem dash 2.0.13146.0 i przestały mi chodzić gry z powodu braku bezpiecznego odczytu H***. Co mam z tym zrobić? Konsola była przerobiona, ale nie chciała się odpalić ze względu na aktualizację (którą już zrobiłem). Pomocy. :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Wgraj ponownie LT do napedu.

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Famiru

    Famiru Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Prosiłbym o jakiś link do pobrania, szukam i są tylko programy z jakimiś skomplikowanymi nazwami. :/
    A i jakiego LT wgrać?
     
  5. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Masz na forum caly dzial o LT/Artykuly.

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Famiru

    Famiru Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, jest ale tam wymogiem jest dash 14699 a ja mam wgrany 2.0.13146.0. Nie zajdzie żaden konflikt? Jestem w tym kompletnie zielony. :p
     
  7. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Nie.

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum