1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja dasha i fw napedu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Pietrucha, Wrzesień 30, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Pietrucha

    Pietrucha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Posiadam xboxa w wersji slim z napedem 9504 aktualnie mam lt 1.91 i dasha 2.0.13146.0
    Jesli zaaktualizuje dasha do 599 to bez zadnych problemow bede mogl wgrac lt 1.92?
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. damilio

    damilio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
  4. Pietrucha

    Pietrucha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale nie bede mogl wgrac lt 1.92 po dashu 599, dokladniej chodzi o fife zeby pograc?
     
  5. gazeta

    gazeta Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Napęd Benq
    Wrzuciłem na początek OF, wrzuciłem płytkę z aktualizacją na której się wysypało - nic nie poszło, z pendriva też nie,
    Wrzuciłem LT+1.91 wrzuciłem płytkę wszystko hula bez problemu trzeba poczytać.
    Wgrywane na płycie głównej Gigabyte GA-965-S3, bez żadnych usb probe v3, czy kupowania kontrolerów VIA.
    Jak wgrasz 1.91 to będziesz przynajmniej na przyszłość potrafił ogarnąć update.
     
  6. Pietrucha

    Pietrucha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak mam naped Lite-on i juz sobie robilem sam update tyle ze chodzi mi o to czy ten dash czegos nie zmienia i zeby nie wyszlo ze nie bede mogl przerobic, bo slyszalem ze trzeba pozniej jakies sciezki ciac albo jakies dziury wiercic i wlasnie nie wiem jak wyglada sprawa z tym dashem
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie bedziesz mogl wgrac, jedynie lutowanie lub frezowanie.

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  8. Pietrucha

    Pietrucha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli narazie pozostaje tylko czekac na lt 2.0 i zostac przy obecnym dashu?
     
  9. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    No i tak będzie trzeba robić cięcie/drill więc jak chcesz fife to oddaj ją komuś i niech to zrobi, a za bliżej nieokreślony czas znowu dla 2.0 ;]
     
  10. Pietrucha

    Pietrucha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A o co dokladnie chodzi z cieciem tych sciezek?
    Potrzebny jest do tego jakis specjalny sprzet
    Dam rade samemu to zrobic?
    (sory za glupie pytania ale nie znam sie na tym)
     
  11. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Poszukaj informacji o sputniku, dodam że MX występuje przeważnie w pierwszych seriach slimów.
    Jak masz rocznik 2011 to na 99% masz winbonda.
     
  12. Pietrucha

    Pietrucha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam MXIC tylko nie wiem jak sie za to zabrac.
    Jest jakis tutorial, bo szukalem na forum ale nic nie znalazlem
     
  13. ZombaL

    ZombaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    506
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Przeworsk
    a moze popatrz do jungleflasher/documentation mysle ze to najprostrzy sposob
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum