1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja dasha i utrata LT?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Dell, Luty 11, 2014.

  1. Dell

    Dell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Znajomy powiedział mi dzisiaj, że przez aktualizację dasha możemy stracić LT 3.0. Nic więcej nie udało mi się dowiedzieć.
    Jak to wygląda i czego unikać, żeby nie stracić LT?

    Mam tą konsolę - http://allegro.pl/xbox-360-slim-lt3-0-xbox-live-komplet-hdmi-gw12-i3940161589.html

    I czytałem ten temat, ale nadal mało wiem - http://xboxforum.pl/dash-200/czy-aktualizacja-usunie-mi-przerobke-czytaae-1st-post-150688/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. Dell

    Dell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak - pamiętaj o poprawnym wypalaniu kopii gier.
    PS. Przeróbka ci się nie usunie :) Możesz aktualizować dasha.
     
    1 osoba to lubi.
  6. Dell

    Dell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Rozumiem, że aktualizacja wykona się sama - automatycznie?
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeżeli będzie dostępna to powinien wyskoczyć ci komunikat.
     
    1 osoba to lubi.
  8. Dell

    Dell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Będzie można wtedy nadal grać "bezpiecznie" przez sieć głównie w FIFE 14?
     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak .
     
    1 osoba to lubi.
  10. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
Wczytywanie...

Poleć forum