1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja dasha po włożeniu płyty z Far Cry 3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Krukct, Czerwiec 22, 2013.

  1. Krukct

    Krukct Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Znajomy posiada Xboxa 360 fat, który był przerobiony (na 99% LT 3.0). Pobrał ostatnio Far Cry 3, wypalił i po włożeniu płyty do napędu konsola wyświetliła komunikat o aktualizacji dasha (nie pamięta co dokładnie), coś kliknął i teraz konsola wyświetla błąd.

    Co można zrobić w takiej sytuacji? Da się to naprawić "w domu" np. wgraniem dasha z pendrive'a czy zostaje wizyta u gościa, który ponownie przerobi konsolę za ~50 zł?
    [​IMG]


    Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    1 osoba to lubi.
  4. Krukct

    Krukct Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuję za odpowiedź. Przejrzałem dział LT i mam pytanie - czy dam radę zrobić to bez specjalnego kabla do podłączenia napędu konsoli do USB? Domyślam się, że nie, ale wolę mieć pewność.

    Edit:

    Wypakowałem aktualizację na pendrive, podpiąłem go do konsoli, pojawił się pasek aktualizacji i po sekundzie znów błąd.
     
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Gdybyś faktycznie przejrzał dział lt to nie zadawał byś takich pytań... Tylko do liteona jest potrzebne probe do odczytu klucza, można sobie wykonać samoróbkę jak chcesz się bawić sam. Poza tym nawet nie napisałeś jaki masz napęd, więc ciężko coś doradzić.
     
  6. Krukct

    Krukct Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wychodzi na to, że znajomy ma Jaspera z napędem Lite-On.
     
  7. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    tylko też warto powiedzieć że musisz mieć farta żeby pc zadziałał z podpiętym napędem x360 ja niestety takiego szczęścia nie miałem więc nie mogłem sobie przerobić :(
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
Wczytywanie...

Poleć forum