1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja dasha .POMOCY

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hubercik, Luty 4, 2012.

  1. hubercik

    hubercik Banned

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czy mozna bez problemu wgrywac dasha z wersji 13146 odrazu do 14699 przez pen drive? nic sie nie zepsuje?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    jeżeli masz konsolę przerobioną to przeróbka zostanie usunięta, jeżeli masz oryginalną to nic się nie stanie...
     
  4. hubercik

    hubercik Banned

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam przerobke (nie wiem jaka wersja) ale po wgraniu na nowo LT 3.0 wszystko bedzie śmigać?
     
  5. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    jeżeli wszystko zrobisz tak jak trzeba to będzie działać...
    Chyba że oddajesz konsolę do serwisu...
     
  6. hubercik

    hubercik Banned

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dobra wszystko śmiga a teraz pytanie z innej beczki:

    czy te gry:
    Assassin's Creed: Brotherhood
    Halo: Reach
    Fable III
    Need for Speed Hot Pursuit
    Call of Duty Modern Warfare 2
    Call of Duty Black Ops


    nagrane zwykła nagrywarka da rady zainstalowac na dysku i czy trzeba jes musowo przepuszczac prze abg x 1.0.6?

    wszytko tyczy sie lt 3.0 i dasha 14699
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Będziesz musiał przepuścić przez abgx'a, nagrać od nowa i możesz instalować na dysku nagrane zwykłą nagrywarką.
     
  8. hubercik

    hubercik Banned

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Możesz przeskanować przez abgx'a v1.0.5 lub v1.0.6, bez różnicy, ale przeskanować musisz, bo mają zabezpieczenie ap 2.5.
     
  10. reavenger

    reavenger Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bia�ystok, Poland, Poland
    nie musisz ustawiac w pliku .dvd zadnych layerbreak'ów ani nic wystarczy sam abgx i nagrywasz normalnie bo to jest xgd2 z ap 2.5 xgd3 to inna bajka :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum