1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja Dasha problem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krystian3k, Kwiecień 19, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. krystian3k

    krystian3k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, Próbowałem zaktualizować dzisiaj Dasha. Robiłem wszystko według tego poradnika http://xboxforum.pl/artykuly-196/aktualizacja-dashboardu-w-rgh-jtag-v-2-1-a-147268/ . Jednak po wgraniu Dasha na konsole pojawia mi sie czerwony pierścień a nastepnie na ekranie pojawia sie informacja błąd systemu skontaktuj się z pomocą techniczną xbox czy jakoś tak. Czy ktoś wie co trzeba zrobić aby ten nowy Dash działał na mojej konsoli?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28173
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Odpala się Xell??
    Jak się odpala to przygotuj jeszcze raz ten obraz i wgrać go krok po kroku...
    Wygląda na to, że w którymś miejscu popełniłeś błąd.
     
  4. krystian3k

    krystian3k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Xell się odpala. Moja poprzednia wersja to 16203. Czy muszę instalować te wersje po kolei czy moge od razu przeskoczyć do najnowszej?
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28173
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Skocz do najnowszej 16747
     
  6. krystian3k

    krystian3k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszystko działa dziękuje bardzo za pomoc.
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28173
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum