1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja dasha problem .

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kosa931993, Wrzesień 3, 2011.

  1. kosa931993

    kosa931993 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siemanko mam małe pytanie mam ixtreme 1.9 i czy jak zaaktualizuje dashboard to czy nie skasuje mi się ixtreme ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    a jakiego masz obecnie dasha
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    zapewne skasuje jak nie masz slima lub wywali blad podczas instalacji dasha i bedziesz musial wgrac orginalne fw do napedu i dasha z pena i pozniej 1.91. jak nie masz potrzeby to nie wgrywaj nowszego lt 1.91 poczekaj na 2.0 bo 1.91 i tak nie uruchomi gier z XGD3
     
  5. kulilin

    kulilin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siema, podpinam sie pod temat, moze ktos odpowie na moje pytania, dziwnym trafem, wszystkie moje zalozone tematy w dziale dla swiezakow laduja w koszu:/

    Mam konsole z ixtreme 1.61, dash 8955, do tej pory dzialaly mi gry, jak Assasins Creed, COD BO itp.
    1. Chcialem zagrac teraz w fear'a 3 i pyta o aktualizacje, jaka musze wgrac aktualizacje i jakie beda tego konsekwencje? Gre przerobilem na Wave 4 programem 360WavesPatcher, czyli aktualki z plyty nie zrobie, musze z pendriva, ale jaki dash mam zainstalowac?
    2. Prosze tez o wyjasnienie z "wyciaganiem klucza napedu", nie mam klucza, a sam go teraz nie wyciagne (czytalem i jak dla mnie troche skomplikowane), czy, jak zaktualizuje dash, to juz strace mozliwosc wyciagniecia klucza, naped LiteOn...?
    3. Rozumiem, ze przestana mi tez dzialac gry COD BO i inne z zabezpieczeniem AP25?
    4. Jak wyjdzie nowy LT 2.0, to zmienie flash, ale co teraz mam zrobic, by moc zagrac w fear 3 i inne?
    5. Ponoc nowe gry beda usuwaly przerobke, np. GOW3, ale z LT 2.0 bedzie ok?
    6. Dodam, iz mam 18 mb wolnej pamieci standardowej, innej nie mam, ile potrzebuje, zeby wgrac nowy dash?
    7. Jesli zaktualizuje dash, to konsola zostanie oflagowana, nie gram przez neta?
    Jesli jeszcze potrzebuje cos wiedziec, a cos Wam sie nasunie, to prosze o odpowiedzi...
     
  6. kosa931993

    kosa931993 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam dasha 12625 slima 250gb i ixtreme 1.9 to jak aktualizować tego dasha ? :p
     
  7. kosa931993

    kosa931993 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Bo chcę to robić dla jednej gry Deus Ex i niewiem czy po aktualizacji reszta moich gier bedzie działać .
     
  8. thextraman

    thextraman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Jak masz 1.9 to nie ryzykuj, jest 1.91 ale lada chwila wyjdzie 2.0 więc się nie opłąca. Wtedy po prostu ściągnij aktualizację oprogramowania ze strony m$ i wgraj z pendrive'a/płyty. Czy da się cos więcej zrobić? Nie wiem może wypowie sie ktoś bardziej doświadczony.

    Edit Ciesiel w innym temacie napisał, że jak masz 1.9 to się nie skasuje :) Zaczekaj, aż on potwierdzi i aktualizuj

     
Wczytywanie...

Poleć forum