1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja Dasha RGH - Amator prosi o pomoc i kilka informacji.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Imielok, Wrzesień 18, 2013.

  1. Imielok

    Imielok Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Witam, jestem nowy i w zasadzie zielony w temacie kilka tygodni temu kupiłem już przerobioną konsole RGH i po wyjściu GTA V pojawił się problem gdyż potrzebna jest aktualizacja.

    Mam Plik Nand i cpukey natomiast mam problem z wygenerowaniem pliku do aktualizacji widziałem kilka wiadomości na forum gdzie bardziej doświadczeni użytkownicy proponowali wygenerowanie tego pliku przej J-runnera. Byłbym wdzięczny za taką pomoc.

    Jeszcze kilka pytań czy po aktualizacji trzeba wszystko wgrywać na nowo, Freestyle 3 itd czyli to co potrzebuje do odpalania gier z dysku.

    wygenerowałem plik przez j-runnera natomiast pojawiły mi się takie informacje

    "***** WARNING: nanddump.bin has a mixed controller LBA at block 0x3c3 (raw offset 0xf84600), block ignored
    this is likely caused by previously using jaspersb on a jasper type "

    z góry dziękuje za pomoc i odpowiedzi, gdyż już 2 dni szukam informacji a wiem ze jestem zielony i nie chce ryzykować.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Polecam aktualizację przez: xe build, tutek jest na forum, ja szybko i bez problemowo zrobiłem update z 16197 na 16537.
    Po tak wykonanej aktualce, wszystko, razem z fsd zostało tak jak było :D

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  4. Imielok

    Imielok Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Podczas próby aktualizacji przez xe build pojawia mi się następujący komunikat:
    [​IMG]

    co mam z tym zrobić?
     
  5. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
  6. Imielok

    Imielok Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    updserv mam aktywowany jeśli o to Ci chodzi i korzystam z wersji 3.09, jakieś inne pomysły co jest nie tak?
     
Wczytywanie...

Poleć forum