1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja dash'a

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mikusek9, Marzec 29, 2013.

  1. mikusek9

    mikusek9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świątniki Górne, Poland
    Witam mam problem zaktualizowania dashu do : Xbox 360 Dashboard Update 2.0.13604.0 Download with Avatars , Wrzucam folder $systemupdate na pendrive podłaczam pod konsole i nic , pendrive jest skonfigurowany z xboxem , pendrive w systemie ma litere (D:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    dysk masz miec sformatowany pod PC na fat32 pozniej kopiujesz aktualizacje podlanczas do konsoli i wlanczasz konsole
     
  4. mikusek9

    mikusek9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świątniki Górne, Poland
    Robię tak jak mówisz i nadal to samo
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    a jekiego masz obecnie dasha
     
  6. mikusek9

    mikusek9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świątniki Górne, Poland
    D:2.0.16203.0 Takiego mam , pamietam że gdy koleś przerabiał mi xboxa wyskoczyła mu aktualizacja on dał tak i wyskoczył bład pamięci , nie było dysku , mówił ze jak podłacze dysk to żebym zaktualizował ale gdy podłaczyłem dysk nic nie wyskoczyło o aktualizacji , przez to mam błede w grze lokalnej
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Masz najnowszy dash a chcesz wgrać stary :witless:
     
  8. mikusek9

    mikusek9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świątniki Górne, Poland
    Tak tylko jak naprawić problem z awatarem nie moge dostosować wyglądu , w cod black ops II przy sieci lokalnej gdy wybieram mape itd gra sie zacina , chłopak z forum miał ten sam problem i wgrał awatara
     
  9. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    to zainstaluj jeszcze raz tylko tego 16203
     
Wczytywanie...

Poleć forum