1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja Dash'a

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez radus450, Listopad 26, 2014.

  1. radus450

    radus450 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka !
    Mam takie pytanie czy do tych gier które nie dawno miały premierę trzeba jakiejś aktualizacji dasha ? pobrałem ostatnio sobie 4 gry Fifa15 ,Forza,Diablo RoS,AC Rouge i mi nie działają nie wiem czy po prostu trafiłem na jakąś złą wstawkę lub może coś źle skonwertowałem . Wydaje mi sie jednak że to nie zbieg okoliczności że aż 4 gry nie chcą działać .
    PS: ostatnio wgrywałem nowy nowy system jakieś 6 miesięcy temu . Jeśli teraz też wymaga aktualizacji to muszę po prostu założyć nowy system od zera czy mogę doinstalować jakiegoś pacha ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  4. radus450

    radus450 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam 16203 czy coś takiego . a z tych stron co podałeś nie wszystkie pliki da się pobrać ;/. Pozatym z tego co widzę jest do Dash 16537 a są już nowsze . gdy ściągnę połowę z tej stronki a resztę plików poszukam w necie nie powinno być problemów i zaktualizuje się mi do najnowszej wersji ?
     
  5. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Połowę tzn napisz nam, która połowę chcesz ściągnąć ;p
     
    1 osoba to lubi.
  6. radus450

    radus450 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Możecie mi wrzucić nowe pliki do najnowszego Dasha tą metodą http://xboxforum.pl/artykuly-196/aktualizacja-dashboardu-rgh-jtag-przez-xebuild-175366/ . Jak będę miał pliki na 100% sprawne do najnowszej aktualizacji dam sobie już rade. http://xboxforum.pl/images/imported/2013/09/400.jpg to są te pliki które są wymagane do ściągnięcia ale połowy nie mogę ściągnąć a druga połowa pewnie jest juz przestarzała . z tego co widzę jest tylko najnowsza wersja ,, Dash Launch 3.12.zip " poszukam jeszcze ,,16767" - czyli najnowszego dasha tylko co z resztą i czy mi się to wszystko zgodzi
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Najnowszy dash to 17148 :cool:
    Pobierz sobie dash 16767 oraz dashlaunch 3.13 ( najnowszy )
    Xebuild i common może być ...chciaż xebuild jest też chyba nowszy...

    Ja mam u siebie dash 16547 i na dzisiejszy dzień wszystko chodzi :D
     
    1 osoba to lubi.
  8. radus450

    radus450 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra ja się poddaje . Właśnie pobrałem drugiego Dragon age inkwizycje mam to samo co w pierwszym Czarne tło + nic się nie dzieje w Far Cry 4 i Forzie każe mi od nowa instalować tak samo jaki i nowego AC + mam taki syf na dysku ze nie moge sie połapać gdzie co jest . ja już nie wiem co robić i chyba sie poddam. Ja jak będę chciał to sobie kupie ich an PS4 i nie bedzie problemu tylko chodzi mi o mojego kuzyna bo obiecałem mu że mu ogarne te gierki na xboxa ale niestety chyab nie dam rady.


    Zrobię tą aktualizacje z tej strony w wersji 16537 jak nie pomoże to X idzie na emeryturę przystrajać półkę trudo . pomimo wszystko Dzięki za pomoc

    _____________________________________________________________

    DZIAŁA !!!!! DZIĘKI JESTEŚ ********* ! PODAJ ADRES WYŚLE CI KRATĘ PIWA :D ta Aktualizacje mistrzowską się robi naprawdę jestem pod wrażeniem jak można zdalnie to zrobić :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum