1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja Dasha

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez arrow1, Czerwiec 3, 2011.

  1. arrow1

    arrow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Wczoraj chcialem odpalic na ixie Crysisa 2 ale wyskakuje mi informacja ze musze zaktualizowac dasha i tu moje pytanie mam dasha 12625 jaki jest najnowszy dash ? i skad go sciagnac ? aha jesli znacie jakis poradnik jak zainstalowac nowego dasha to tez bym prosil bo slyszalem ze mona zrobic to poprzez pendrive :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Poczytaj troche forum, jak zaktualizujesz do najnowszego to stracisz przeróbke
     
  4. arrow1

    arrow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W takim razie jekiej wersji dasha potrzebuje ? nie chce stracic przerobki
     
  5. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    2.0.12625.0 - z tego co pamiętam to Crysis 2 na tym dashu działał nie wiem czemu tobie nie chce jak masz właśnie ten dash.
    ...a nie możesz aktualizować z płyty?
     
  6. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Potrzebujesz tą co masz , czyli 12625 Crysis właśnie tej wymaga. Spróbuj wgrać jeszcze raz. Co do reszty to odpowiedzi znajdziesz na forum.
     
  7. arrow1

    arrow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a instalowanie z plyty czy z pena jest bezpieczne bo nie chce stracic przerobki a pogralbym w crysisa
     
  8. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    To zaktualizuj ten dash z płyty Crysis 2,on nie usuwa przeróbki.
    Chyba że zmieniłeś wave płyty,to nie da rady.

    Już o tym pisałem.Wypnij dysk i karte a gra się uruchomi bez aktualizacji.
    Na ale co z save ..
     
  9. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Z płyty jest bezpieczne.
    Z pendrive-a jak byś znalazł ten dash to też ale nie wiem czy go gdzieś znajdziesz ...a i jak chcesz z pena to uważaj żebyś nie wrzucił tego nowego co flash-uje napęd:
    2.0.13146.0 = najnowszy i utrata przeróbki
     
  10. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Albo po prostu,włóż płytę z Crysisem 2 do komputera ,na niej są $Systemupdate ,AUDIO_TS ,VIDEO_TS.
    $Systemupdate skopiuj na pendrive i do konsoli.
     
  11. arrow1

    arrow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jaka wersja dasha nie usunie mi przerobki w takim razie ?
     
  12. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    2.0.12625.0
    Ogólnie to każdy oprócz 2.0.13146.0
    Eagle696 podał Ci najlepszy sposób.
     
  13. arrow1

    arrow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja wlasnie mam dsh 2.0.12625.0 znasz jakis bezpieczny ??
     
  14. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Nowszy jest tylko ten co zmienia FW w napędzie, a do tyłu sie nie da.
    W sumie to jak masz tego ...12625.0 to z pena raczej nie pujdzie jeszcze raz ten sam.
    Moim zdaniem to wal z Crysis 2 chyba, że zmieniałeś wave gry to mogą być komlikacje co już z resztą było powiedziane w tym temacie:p
     
  15. arrow1

    arrow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zmienilem wave gry bo mam dosc stara przerobke
    zaproponujecie cos ?
     
  16. dyrygent

    dyrygent Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja mam pytanie czy po aktualizacji na 12625 będą chodziły inne gry ? Fifa 11 czy inne ? Dasha mam zgranego metodą 3 żeby działały CoD i AC i pytanie czy te gry będą działały ?
     
  17. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Jaki masz napęd lub IXtrime ?
    Jak grasz w CoD i AC PL ,to nie aktualizuj bo będziesz musiał ponownie nagrać w wersji ENG .
     
Wczytywanie...

Poleć forum