1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

aktualizacja dasha

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez grzegorz1652, Sierpień 20, 2011.

  1. grzegorz1652

    grzegorz1652 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam. Mam problem... miałem iXtreme 1.61 i chciałem sobie zaktualizować konsolę do najnowszego dash'a 13599 i wystąpił problem podczas aktualizacji systemu... i teraz gdy włączam konsole to za każdym razem chce się aktualizować ale niestety wyskakuje kod statusu: 3080-351F-B600-0402-C000-0001
    Wgralem już oryginalny firmware do napędu samsung i dalej to samo.... bardzo proszę o pomoc.... z Góry wielkie dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Timon123

    Timon123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Twoja konsola miala fabrycznie Samsunga czy jakis inny naped?
     
  4. grzegorz1652

    grzegorz1652 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    tego nie wiem ale prawdopodobnie taki tylko że był zrobiony spoof na benq
     
  5. Timon123

    Timon123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    no to musisz miec benq zeby zaktualizowac dasha. Albo sproboj wgrac soft od benq orginalny.
     
  6. grzegorz1652

    grzegorz1652 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a obojętnie który oryginalny firmware z benq wgrać? czy muszę jakiś konkretny? bo ich jest aż 8 wersji tylko oznaczeniami się różnią to obojętnie który wgrać?
     
  7. Timon123

    Timon123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja wgralem z folderu Benq_Post_13141 soft orig-04421C-A020.bin i smiga normalnie
     
  8. grzegorz1652

    grzegorz1652 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    zrobiłem ten spoof ale niestety dalej to samo :( tyle że jest inny kod statusu: 3080-351F-B600-0402-C005-3002
    i jeszcze jeden problem polega na tym że jak włączę teraz dosflash to wykrywa napęd ale bez jego nazwy czyli smasung MS28
     
  9. grzegorz1652

    grzegorz1652 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    cyz pozostaje mi tylko kupić napęd benq?:(
     
  10. Timon123

    Timon123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie wiem niech sie wypowie jeszcze ktos na ten temat zebys byl pewny na 100%
     
  11. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Kup napęd który był oryginalnie dodany w xboxie
     
Wczytywanie...

Poleć forum