1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja dasha

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Woitek, Styczeń 16, 2012.

  1. Woitek

    Woitek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    chciałbym zaktualizować dasha w swoim xboxie, a mam wgrane LT 1.6 i pytanie brzmi czy jak wgram dasha z pendriva to stracę przeróbkę oraz czy konsola zostanie oflagowana bądź zbanowana?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    stracisz flagi i bana za to nie dostaniesz
     
  4. Woitek

    Woitek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze jedno pytanie, jeżeli zdecyduję się wgrać LT 3.0 to gry które mam nagrane i chodzą na mojej aktualnej przeróbce to będą też bez problemu działać na LT 3.0?
     
  5. mlodzik13

    mlodzik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Trójmiasto
    gry xgd2 nie. Bd musiał przepuścić przez nowego abgx i nagrać na nowo
     
  6. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    to wkoncu gry z xgd2 bedzie czytac bez puszczania abgxem czy nie?jeszcze dwa dni temu czytalem(tutaj)ze tylko z ap25 i xgd 3 trzeba bedzie 1.0.6 puscic?Kazdy inaczej pisze
     
  7. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Xgd2 z ap25 też musi,nagrywać od nowa...

    Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum