1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja dasha

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Kacper Nowak, Luty 4, 2012.

  1. Kacper Nowak

    Kacper Nowak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie mogłem znaleźć takiego tematu więc piszę tutaj.
    Nie podłączałem konsoli do internetu miesiąc do dwóch, czy mogę na dzień dzisiejszy podłączyć ją i dać zaktualizować dashboard bez obawy o jakieś "ciche aktualizacje"?
    Przy okazji może ktoś mi powie w jaki sposób sprawdzić jaka jest zrobiona przeróbka. :distracted:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. malawi

    malawi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    226
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    to już lepiej zaktualizuj z pendrive niż poprzez podłaczenie do neta
     
  4. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Najpierw napisz nam jaką masz wersję dasha teraz oraz czy grałeś w jakieś najnowsze gry, GoW3, Bf3, MW3 (wydawane od września 2011)
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  6. Kacper Nowak

    Kacper Nowak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Odpaliłem i zainstalowałem na dysk MW3, aczkolwiek nie grałem, a obiło mi się uszy, że stawała w pierwszej misji czy coś w tym stylu.
    Jak odpalę konsolkę to podam wersje dasha. Mógłby ktoś podać dobry poradnik jak wgrać dash przez pendrive?
    Dzięki :afro:
     
    1 osoba to lubi.
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  8. Kacper Nowak

    Kacper Nowak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    To chyba to?
    Interfejs główny: 2.0.13604.0
    adam34689 podałeś ten sam, więc chyba nie muszę go wgrywać? ^^
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie musisz, jak masz LT 3.0 to możesz wgrać tego co podał !TigraTeam, jak masz LT 2.0 to nie wgrywaj.
     
  10. Kacper Nowak

    Kacper Nowak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dzięki wszystkim za pomoc.
    Mam LT 2.0 - i tu pytanie czy opłaca się przerabiać konsolę do LT 3.0? Podobno nie chodzą wtedy gry nagrane na LT 2.0 i trzeba je nagrywać ponownie. A widziałem programik przerabiający LT 3.0 na LT 2.0.
     
  11. mordoos

    mordoos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    S-C
    bardzo ciekawe pytanie kolega powyżej zadał, siedzę już dwa dni na forum i szukam odpowiedzi na to pytanie i znaleźć nie mogę, czy mógłby ktoś pomóc nam w tej sprawie??
     
  12. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    To jest programik usuwający już wgraną topologię pod LT3.0 w najnowszych grach.
    Gry z LT2.0 nie działają na LT3.0 ponieważ nie mają dogranej topologii.
    Trzeba przepuścić obraz przez abgx i dopiero nagrać, wtedy działa na LT3.0 a na LT2.0 nie.

    Przeróbkę na LT3.0 warto zrobić, ponieważ nowy dashboard niedługo będzie wymagany w nowych grach, a co za tym idzie na LT 2.0 w nie nie pograsz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum