1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja Dasha

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cfienshyc, Czerwiec 5, 2012.

  1. cfienshyc

    cfienshyc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przerobka lt 3.0
    dash 14699

    postanowilem odpalic dragon's dogma, wyskoczylo mi ze musze zaktualizować cos tam, no to kliknalem OK i mi zaktualizowalo dasha, moglo mi usunac przerobke lub cos pogmatwac? nie mam mozliwosci teraz sprawdzic czy gry dzialaja takze sie pytam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak nie masz kopi nagranej ihas to nawet się aktualizuj bo se i tak nie pograsz(pocieszysz się gra 5-10min)
     
  4. cfienshyc

    cfienshyc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam ihasem nagrane :p ale mi w pytanie chodzi ogolnie o to czy niczego nie spartoliłem. bo nie mam jak sprawdzic czy dzialaja inne gry teraz wiec sie pytam czy reszta gier bedzie bezproblemowo chodzic?
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zrobisz aktualnie przy lt 3.0 ci się nic nie stanie. zrobiłeś skan abgx360 na autofix level 3+plus ihas=musi działać:)
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie powinno być jakichkolwiek nieprzyjemnych konsekwencji. Tylko że, jeśli zamierzasz zrobić RGH, to nie aktualizuj, bo przy RGH 2.0 BootTime jest dłuższy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum