1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja dashboard-a! POMOCY!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pabloskn, Maj 31, 2013.

  1. pabloskn

    pabloskn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, kupilem xboxa, dzis do mnie przyszedl, wszystko cacy, wrzucilem gre Mortal Kombat 9 (kopia) i wyskoczyl mi komunikat ze musze zaktualizowac system aby w niego grac, z glupoty dalem "tak" i tu zaczyna sie problem, wyskoczyl komunikat:

    "NIe mozna odczytac aktualizacji z plyty...
    Kod statusu 22FB 351F B800 0F00 C000 0013"

    dodam ze nie wiem jakiego mialem dashboarda wczesniej, podobno byl wgrany LT3.0

    co robic??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
  4. pabloskn

    pabloskn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sciaga plik .exe wiec odpada
    dodam ze dashboard wygladal jak ten dodany 11-1-10
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    sprobuj z pena zaktualizowac
     
  6. pabloskn

    pabloskn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sciagam dasha ze strony microsoftu wypakowywuje go na pena, dalej to samo. Czyta przez moment i wyskakuje znowu ten komunikat :/

    tak to wyglada, z ty mze inny kod
    [​IMG]
     
  7. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    733
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    1 osoba to lubi.
  8. pabloskn

    pabloskn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki wielkie udalo sie odpalic wkoncu!!
     
  9. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    no tak wynikalo z tej 1 strony co ci podalem tam byla mowa o 13599 :)
     
  10. pabloskn

    pabloskn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    teraz zaczyna sie kolejny problem... nie czyta mi plyt oO tzn kopii gier
     
  11. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    733
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Bo w napędzie masz oryginalny firmware.
    Szukaj w dziale usługi, kogoś najbliżej Ciebie.
     
  12. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    bo pewnie stary dash byl i usunelo przerobke :)
     
  13. pabloskn

    pabloskn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    733
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Tak, dokładnie.
    Musisz zainwestować w wgranie do napędu LT.
     
  15. pabloskn

    pabloskn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli teraz jak i tak juz nie mam LT to moge sobie wgrac najnowszego dasha?
     
  16. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    733
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Tak :)
     
  17. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    aktualizacja do najnowszego + przerobka na lt 3.0 i problem z glowy koszt do 50 zl góra
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum