1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja dashboard-a! POMOCY!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pabloskn, Maj 31, 2013.

  1. pabloskn

    pabloskn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, kupilem xboxa, dzis do mnie przyszedl, wszystko cacy, wrzucilem gre Mortal Kombat 9 (kopia) i wyskoczyl mi komunikat ze musze zaktualizowac system aby w niego grac, z glupoty dalem "tak" i tu zaczyna sie problem, wyskoczyl komunikat:

    "NIe mozna odczytac aktualizacji z plyty...
    Kod statusu 22FB 351F B800 0F00 C000 0013"

    dodam ze nie wiem jakiego mialem dashboarda wczesniej, podobno byl wgrany LT3.0

    co robic??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
  4. pabloskn

    pabloskn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sciaga plik .exe wiec odpada
    dodam ze dashboard wygladal jak ten dodany 11-1-10
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    sprobuj z pena zaktualizowac
     
  6. pabloskn

    pabloskn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sciagam dasha ze strony microsoftu wypakowywuje go na pena, dalej to samo. Czyta przez moment i wyskakuje znowu ten komunikat :/

    tak to wyglada, z ty mze inny kod
    [​IMG]
     
  7. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    1 osoba to lubi.
  8. pabloskn

    pabloskn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki wielkie udalo sie odpalic wkoncu!!
     
  9. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    no tak wynikalo z tej 1 strony co ci podalem tam byla mowa o 13599 :)
     
  10. pabloskn

    pabloskn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    teraz zaczyna sie kolejny problem... nie czyta mi plyt oO tzn kopii gier
     
  11. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Bo w napędzie masz oryginalny firmware.
    Szukaj w dziale usługi, kogoś najbliżej Ciebie.
     
  12. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    bo pewnie stary dash byl i usunelo przerobke :)
     
  13. pabloskn

    pabloskn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Tak, dokładnie.
    Musisz zainwestować w wgranie do napędu LT.
     
  15. pabloskn

    pabloskn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli teraz jak i tak juz nie mam LT to moge sobie wgrac najnowszego dasha?
     
  16. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Tak :)
     
  17. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    aktualizacja do najnowszego + przerobka na lt 3.0 i problem z glowy koszt do 50 zl góra
     
    1 osoba to lubi.

Wczytywanie...

Poleć forum