1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja Dashboard...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez S_T_I_C_K, Styczeń 1, 2011.

  1. S_T_I_C_K

    S_T_I_C_K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    Siemka dziś próbowałem aktualizacji DB według: http://xboxforum.pl/ogolne-f71/aktu...e-[2-0-8955-0-avatar-updatespy]-7365-108.html

    Włączam xboxa i nic się nie dzieje. Nie aktualizuje się.
    Na pendrive jest folder $SystemUpdate a wnim pliki...

    I jeszcze jest plik Autorun.inf, którego nie mogę usunąć :/.

    Prosze o szybką odpowiedź :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hiszpan3lek

    Hiszpan3lek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    614
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Benidorm
    autorun.inf może być virusem :)
    Przeskanuj kompa i usuń go...

    Przeważnie na pendrive jest autorun.inf i przenosi się po przez pendrive, podłączysz tu i tu i virus jest :)
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Akurat to nie ma nic do rzeczy. Jaki masz dash w konsoli? Najnowszy to 12611

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  5. PoPierwszeZwiększMase

    PoPierwszeZwiększMase Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    128
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nasielsk
    Może źle wgrałeś pliki ?
     
  6. S_T_I_C_K

    S_T_I_C_K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    Ok, DB z tamtego tematu jest stary i aktualnie go mam. Ściągam nowy, potem dam znać :)
     
  7. S_T_I_C_K

    S_T_I_C_K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    Wszzystko działa jak należy :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum