1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja dashboard

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez patykcom, Styczeń 9, 2012.

  1. patykcom

    patykcom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    witam mam lt+2.0 czy jeśli zaaktualizuje dashboard to będe musiał przerabiać na nowo
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marconnetti

    marconnetti Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak
     
  4. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    A na jaki dasch chcesz zaktualizowac . Powiem ci tak zadna aktualizacja nie kasuje lt 2.0 jedynie najnowszy dasch 699 wgrywa nowe tablice więc gry z zabezpieczeniem xgd3 i ap 25 nie beda działac ale reszta tak
     
  5. patykcom

    patykcom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    a wie ktoś dla czego nie moge tworzyc awatara jest napis"prosze o aktualizacje"czy coś w tym stylu
     
  6. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    bo masz starego dascha zaktualizuj do 599 i będziesz mógł robic avatary. przeróbki nie usunie i wszystkie gry beda działac poniewaz nie wgra ci cichej aktualizacji
     
  7. mlodzik13

    mlodzik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Trójmiasto
    może musisz od nowa wgrać Aktualke chcesz wiedzieć jak to się robi /
     
  8. patykcom

    patykcom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    ma ktoś linka do aktualizacji w kturej i tak będe mógł grac w gry zabezpieczeniem xgd3 i ap 25
     
  9. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    Dashboard 2.0.13599.zip - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    A tu masz jak wgrać na pendrive

    Skopiowanie na napęd flash USB

    Jeśli nawiązanie połączenia internetowego przez konsolę Xbox 360 jest niemożliwe, aktualizacje oprogramowania konsoli można skopiować z komputera na napęd flash USB, a następnie zainstalować je na konsoli.

    Uwaga Na napędzie flash USB musi być używany system plików FAT32.

    Podłącz napęd flash USB do portu USB w tym komputerze.
    Pobierz plik aktualizacji.
    Kliknij przycisk Zapisz, aby zapisać plik zip aktualizacji oprogramowania konsoli na komputerze.
    Rozpakuj plik. Jeśli używasz systemu Windows XP, Windows Vista lub Windows 7, kliknij dwukrotnie plik .zip, aby go rozpakować.
    Skopiuj zawartość pliku .zip do głównego katalogu dysku flash.
    Odłącz napęd flash USB od portu USB komputera.
    Podłącz dysk flash do portu USB konsoli Xbox 360.
    Uruchom ponownie konsolę.
    Po uruchomieniu ponownym konsoli program instalacyjny uruchomi się automatycznie. Po wyświetleniu monitu o aktualizację nowego oprogramowania konsoli wybierz opcję Tak.
     
  10. patykcom

    patykcom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    A jest jakiś nowszy bo ja mam dashboard 2.0.13604.0
     
  11. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Jest 2.0.14xxx nie pamiętam dokładnie reszty .
    Pomogłem? Kliknij "Przydatne" ;-)
    Sent from my HTC Desire using Tapatalk.
     
    1 osoba to lubi.
  12. patykcom

    patykcom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
  13. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    jeżeli wgrasz lt3 to jaki nie będzie dash, gry będą działać. najlepiej jest wgrać najnowszy przed przeróbka oczywiście;-) poza tym jak chcesz go wgrać? nie da się wgrać starszej wersji dasha niż obecnie zainstalowana

    Pomogłem? Kliknij "Przydatne" ;-)
    Sent from my HTC Desire using Tapatalk.
     
  14. patykcom

    patykcom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
  15. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    O co ci chodzi? Przed chwila zadałeś dokładnie takie samo pytanie...

    Pomogłem? Kliknij "Przydatne" ;-)
    Sent from my HTC Desire using Tapatalk.
     
  16. patykcom

    patykcom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    To jest nowszy dashboard i nie chcem instalować lt+3 bo mam lt+2.0
     
  17. nanek84

    nanek84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.dołączę się do tematu,ja mam np.LT 2.0 a moj dash to 2.0.13604.0 i tu pytanie,bo np.Fifa 12 mi startuje a już np.Gears of War 3(wyskakuje komunikat przetrzyj miękka ściereczką) nie chce,czy warto zmienić dasha?czy to w czymś pomoże?czy może zostawić tego co mam dasha?
     
  18. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    @nanek84
    Wgranie nowego dasha w niczym ci nie pomoże. Prawdopodobnie źle nagrywasz grę
    @patykcom
    Zobacz na datę postu... 2009!
    To jest stary dash. Zauważ że to jest 2.0.9xxx a obecnie najnowszy to 2.0.14xxx. 5 cyfr nie 4 .

    Pomogłem? Kliknij "Przydatne" ;-)
    Sent from my HTC Desire using Tapatalk.
     
  19. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Warn
     
Wczytywanie...

Poleć forum