1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja dashboard

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gremlin112, Styczeń 22, 2012.

  1. gremlin112

    gremlin112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam xboxa 360-oryginalny bez przeróbek itp. Ma on starego dasha i nie był podłączany do internetu.
    Ściągnąłem demko Forza4 i mam teraz pytanie czy konsola nie złapie bana albo flagi.Pewnie będzie wymagać ona również nowego dasha i pewnie wgra się jakaś cicha aktualizacja czego chcę uniknąć aby ktoś w razie odsprzedaży mogł grać w xgd3 itp jeżeli przerobi konsolę.
    Więc teraz jeśli można to proszę o radę i pomoc-gdzie znajdę dasha bez tej cichej aktualizacji najlepiej link :) oraz jaki będzie najlepszy.
    Mam również xbox360 który ma przeróbkę lt-1.92 dash 13142 czy coś takiego również nie podłączany do internetu,również nie ma cichej aktualizacji i teraz pytanie takie jak wyżej czy złapie coś po aktualizacji dasha i inne czy usunie mi przeróbkę.Z góry dzięki za odpowiedź.Pozdrawiam
    PS. wgranie dasha chciałbym zrobić przez pendrive
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Możesz zainstalować ten najnowszy z "cichą aktualką", jest już LT+3.0 który łamie te zabezpieczenia i można normalnie grać :)
     
  4. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    Jak nie masz przerobionej to uczciwie możesz podłączyć do neta. A jak mój poprzednik powiedział, najnowszy dash jest już złamany.
     
  5. gremlin112

    gremlin112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki za odpowiedź ale wolę jednak wgrać poprzez pendriva gdyż podobno to bezpieczniejsze.Bardzo proszę o link do dasha na którym pogram w forza4 i który mogę wgrać przez pena.Pozdro
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
  7. gremlin112

    gremlin112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki kolego na taką odpowiedź czekałem-ale mam jeszcze jedno pytanie czy tego dasha mogę wgrać tylko do tej konsoli nie przerobionej czy również można ją wgrać do tej konsoli z lt 1.92?
    PS.strona nie działa :D " http://dl.console.se/index.php?dir=Xbox360/Uppdateringar/ "
     
  8. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przeciez pierwsza konsolę masz nieprzerobiona to czego się boisz, normalnie z xbl aktualizujesz. Druga - jak zaktualizujesz do 699 nie rusza Ci gry xgd2 z ap25 i wszystkie XGD3.

    Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
     
  9. gremlin112

    gremlin112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak rozumiem ale skoro jest możliwość przez pendrive to ułatwia mi sprawę :p bo nie muszę kabla do neta ciągnąć :p
     
  10. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Kabla do xboxa chyba:p
    nie rozumiem tylko czemu nie wgrasz najnowszego dasha? Masz wszystko oryginalne więc nie ma się czego bać, a jeżeli ktoś kupi od ciebie xboxa i będzie chciał go przerobić to wgra sobie
    najnowsze lt3 i wszystko mu będzie ładnie chodziło:p wgraj najnowszego bo niedługo znów będziesz musiał aktualizować
    Edit: a jakiego dasha masz teraz? Bo jeżeli jest faktycznie stary to mógłbyś wgrać jtag
    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  11. gremlin112

    gremlin112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dash to 2.0.6717.0 :D :cool:
    PS.Tylko jak to zrobić:D .
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  13. gremlin112

    gremlin112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hmm mam problem :D Moja porzeróbka to lt 1.92 ,dashboard 13146 podczas aktualizacji wywala od razu błąd 335A-351F-1600-0703-c000-0099-instaluję dasha 13599 i 13604 i nie chce pójść dalej.Konsola nigdy nie widziała internetu oraz napęd jest oryginalny-taki jaki był od nowości w konsoli -LiteOn
     
Wczytywanie...

Poleć forum