1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja DASHBOARD

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez CiNoLs, Lipiec 13, 2012.

  1. CiNoLs

    CiNoLs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam, chciałem zapytać czy zaktualizowanie dashboard'a tą metodą Aktualizacja dashboard xbox 360 usunie mi przeróbkę z XBOX'a. Posiadam LT 2.0 lub starszy. Dodam, że z 3 gier które pobrałem działa mi tylko jedna :livid: wydaje mi się, że winny jest stary dashboard ale nie jestem pewien. Kiedy wkładam do XBOX'a grę z zabezpieczeniem XGD3 wyświetla się błąd "Gra wymaga aktualizacji która nie została znaleziona".
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Jeżeli posiadasz dasha minimum 13599 to możesz aktualizować.Jakiego masz dasha możesz sprawdzić uruchamiając konsolę i wchodząc w ustawienia --> ustawienia konsoli --> Dane systemowe
     
    1 osoba to lubi.
  4. CiNoLs

    CiNoLs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mój dashboard to: 2.0.8955.0
     
  5. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    no to skasuje ci się przeróbka podczas aktualizacji.
     
  6. CiNoLs

    CiNoLs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ok dzięki. Czyli żeby pograć w gry z zabezpieczeniem XGD3 muszę oddać konsolę do sflashowania na LT 3.0 a przed tym wgrac najnowszy dashboard?
     
  7. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    w większości serwisów (np u mnie) sami ci aktualizują konsolę więc nie musisz nic robić.
     
  8. Gacoo

    Gacoo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja posiadam slim lt 3.0 dash 14719 , czy mogę podłączyć konsolę pod internet bez problemów , czy dostanę flagę ?
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Czytać forum. Zamykam
     
Wczytywanie...

Poleć forum