1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja Dashboarda po przeróbce

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez paroled, Luty 25, 2010.

  1. paroled

    paroled Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Tarnów
    Chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób zaktualizować Dashboard (bo chyba o to chodzi w tym komunikacie)
    [​IMG]
    Zciagnalem z torrenta "Darksiders", dzieki pomocy forum udało mi sie zmienic wave na odpowiedni dla mojego iextrema ale teraz wyskakuje mi własnie taki komunikat. Po wybraniu "TAK" wyskakuje ekran z paskiem postępu
    [​IMG]
    ale kiedy dochodzi do konca konsola uruchamia sie ponownie i znowu wyskakuje obraz z pierwszego screena.
    Podejzewam, ze nalezaloby dokonac aktualizacji w jakis inny malo magiczny sposob ale nie potrafie sie przekopywac przez forum, chociaz prosze mi uwierzyc probowalem odmieniac "aktualizacja dashboard'a" przez wszystkie przypadki w opcji szukaj... Moze kiedy skoncze byc swiezakiem to juz nie bede zadawal kretynskich pytan:p
    Bede wdzieczny za pomoc
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Itaro14Q

    Itaro14Q Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    patrz jak już zaktualizujesz konsole nie no to jak ci bedzie drugi raz wyskakiwać wciśni nieaktualizuj wyskoczy ci okienko x-box'a wciśnij graj i wio powinno działać tez tak mam bo gry pa****e :D
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  5. paroled

    paroled Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Tarnów
    NIE DZIAŁA W TEN SPOSÓB przynajmniej na mojej konsoli i z grą Darksiders
     
  6. czechu191

    czechu191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    No a próbowałeś tak jak napisał Dexter?? to spróbuj tak jak tutaj napisał :
     
Wczytywanie...

Poleć forum